Euroleague-Βερολίνο: Σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου έλαβαν χώρα στο Βερολίνο σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού οι οποίοι βρίσκονται στη γερμανική πόλη για το Final Four.

Οι αρχές στη γερμανική πόλη μιλούν για έναν βαριά τραυματισμένο, που έδινε μάχη για τη ζωή του, και 11 τραυματίες, εκ των οποίων οι δύο σοβαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα επεισόδια έγιναν σε δύο διαφορετικά, αλλά κοντινά, σημεία της πόλης με την Αστυνομία να επεμβαίνει μετά από λίγα λεπτά.

Ένα από τα σημεία ήταν έξω από τον σιδηδροδρομικό σταθμό της Πρεντσλάουερ Αλέ.

Τα γερμανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η συμπλοκή έγινε περίπου στις 23:00 του Σαββάτου και ότι χρειάστηκε κινητοποίηση της αστυνομίας, ενώ στο σημείο έφτσσαν πολλά ασθενοφόρα.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας μιλώντας στην Berliner Zeitung επιβεβαίωσε ότι υπήρξε συμπλοκή, αλλά δεν θέλησε να δώσει περισσότερες λεππτομέριεες για το πόσοι μετείχαν ή τι την προκάλεσε. Πρόσθεσε ότι οι αστυνομικοί δυσκολεύτηκαν να συγκρατήσουν το πλήθος.

Θυμίζουμε την Κυριακή (18:00) θα παίξει ο Ολυμπιακός με την Φενέρ για την 3η θέση και στις 21:00 θα διεξαχθεί ο τελικός του Παναθηναϊκού με την Ρεάλ.

ΒερολίνοΣυμπλοκή οπαδών