Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΥπόθεση Λύτρα: Έρευνα από τον Άρειο Πάγο για την απόφαση να αφεθεί...

Υπόθεση Λύτρα: Έρευνα από τον Άρειο Πάγο για την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος

Η Πρόεδρος και η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ζητεί κατεπείγουσα προκαταρκτική πειθαρχική έρευνα για τις ενδεχόμενες ευθύνες δικαστικού και εισαγγελικού λειτουργού

Η Πρόεδρος και η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ζητεί κατεπείγουσα προκαταρκτική πειθαρχική έρευνα για τις ενδεχόμενες ευθύνες δικαστικού και εισαγγελικού λειτουργού αναφορικά με τις ενέργειές τους στο στάδιο της προδικασίας σε ό,τι αφορά την υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας με κατηγορούμενο τον δικηγόρο Απόστολο Λύτρα.

Να θυμίσουμε πως ο Απόστολος Λύτρας αφέθηκε ελεύθερος σήμερα με περιοριστικούς όρους. Ο ποινικολόγος ομολόγησε και απολογήθηκε για τις πράξεις ενδοοικογενειακής βίας απέναντι στην σύζυγο του. Στον κατηγορούμενο απαγορεύτηκε να πλησιάσει την σύζυγο του. Επίσης, ζήτησε δημόσια συγγνώμη λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ομολόγησα την πράξη μου, πραγματικά ζητάω συγγνώμη γι’ αυτό το οποίο συνέβη στην σύζυγό μου, την οποία πραγματικά υπεραγαπάω και από τις τρεις κόρες μου» είπε ο ποινικολόγος στις δηλώσεις του αφού απολογήθηκε.

«Δυστυχώς βρέθηκα σε μία κατάσταση που έγινε αυτό το περιστατικό και εγώ ακόμα δεν μπορώ να δώσω εξηγήσεις. Δεν έχω υπάρξει ποτέ στη ζωή μου βίαιος, θα κοιτάξω να θεραπευτώ, να ζητήσω βοήθεια γιατί πραγματικά το λέω, έχω χτίσει μία καριέρα και μία οικογένεια με πάρα πολύ κόπο και από εμένα και από τη σύζυγό μου. Θα αναζητήσω τις ψυχολογικές αιτίες του περιστατικού, δεν είναι κάτι για το οποίο μπορώ να συγχωρέσω τον εαυτό μου».

«Να μην βρεθεί κανείς άνθρωπος σε αυτή την κατάσταση. Ζητάω συγγνώμη από όλο τον κόσμο. Πρωτίστως από τη Σοφία και τις κόρες μου», είπε, στη συνέχεια, ο Απόστολος Λύτρας στις δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας