Τουρισμός για όλους 2022: Βγήκαν τα αποτελέσματα – Πώς θα δείτε αν είστε δικαιούχοι

Διακοπές με το voucher των 150 ευρώ θα κάνουν 200.000 δικαιούχοι του προγράμματος Τουρισμός για Όλους 2022, καθώς σήμερα αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα της κλήρωσης.Τα αποτελέσματα έγιναν γνωστά στη σελίδα tourism4all, ενώ οι πολίτες θα ενημερωθούν μέσω mail και τις λεπτομέρειες για το αν είναι δικαιούχοι καθώς και το πότε θα πάρουν τις άυλες κάρτες με το ποσό των 150 ευρώ.

Τα ποσά των voucher

Η επιδότηση ανά δικαιούχο φτάνει στα 150 ευρώ, ενώ για τους ΑμεΑ είναι υψηλότερη καθώς ανέρχεται στα 200 ευρώ. Επίσης, το voucher μπορεί πλέον να εξαργυρωθεί σε κάθε πάροχο διαμονής (ξενοδοχεία, καταλύματα) σε ολόκληρη την χώρα, ενώ η μεταφορά των χρημάτων στον πάροχο για την υπηρεσία διαμονής είναι άμεση.

Δικαιούχοι του προγράμματος είναι πολίτες με ατομικό εισόδημα έως 16.000 ευρώ και οικογενειακό εισόδημα έως 28.000 ευρώ, ποσό που προσαυξάνεται για κάθε παιδί. Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα αφορά συνολικά σε 200.000 δικαιούχους.

Πως θα δείτε αν κληρωθήκατε

Για να δείτε αν κληρωθήκατε, συνδεθείτε με τους προσωπικούς κωδικούς TaxisNet στο vouchers.gov.gr,  όπου δίπλα από την κατάσταση της αίτησης θα αναγράφεται:

α) Κληρωθείσα, που σημαίνει ότι έχετε κληρωθεί και δικαιούστε το voucher των 150 ευρώ
β) Μη κληρωθείσα που σημαίνει πως δεν κληρωθήκατε άρα δεν είστε δικαιούχοι

Μπορείτε να κατεβάσετε τον πίνακα των αποτελεσμάτων και να δείτε αν κληρωθήκατε πατώντας εδώ.

Υπενθυμίζεται οι αιτήσεις που μπήκαν στο σύστημα έφτασαν το 1,2 εκατ., ενώ στα τέλη Σεπτεμβρίου θα υπάρξει και νέα κλήρωση, ώστε επιπλέον 200.000 πολίτες να λάβουν το voucher των 150 ευρώ, που σημειωτέον είναι εξαργυρώσιμο μέχρι και τον Ιούνιο του 2023, ώστε υποστηριχθεί και η επιλογή διακοπών εκτός υψηλής τουριστικής περιόδου.

κοινωνικός τουρισμόςΤουρισμόςΤουρισμός για Όλους 2022