Mundial 2022: Το τηλεοπτικό πρόγραμμα των αγώνων

Η αντίστροφη μέτρηση για το 22ο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου ξεκίνησε και οι φίλοι/ες του αθλήματος δίνουν ραντεβού με τη «στρογγυλή θεά» από 21 Νοεμβρίου έως και 18 Δεκεμβρίου 2022. Η καρδιά του «βασιλιά των σπορ», θα χτυπά για έναν ολόκληρο μήνα στα γήπεδα του Κατάρ.

Οι 64 αγώνες του Mundial 2022, του κορυφαίου ποδοσφαιρικού γεγονότος που θα καθηλώσει δισεκατομμύρια φιλάθλους σε όλο τον κόσμο, θα μεταδοθούν ζωντανά και αποκλειστικά από τον ΑΝΤ1 και τον ΑΝΤ1+.

Σήμερα (1/8) ο όμιλος γνωστοποίησε το πρόγραμμα των μεταδόσεων. Κάτι παραπάνω από τους μισούς αγώνες (33) θα μεταδοθούν από τη συνδρομητική πλατφόρμα του σταθμού.

Ο ΑΝΤ1 θα μεταδώσει ζωντανά την τελετή έναρξης (21/11), τον εναρκτήριο αγώνα ανάμεσα στο Κατάρ και τον Ισημερινό, αγώνες της φάσης των ομίλων, της φάσης των 16, όλα τα παιχνίδια της προημιτελικής και ημιτελικής φάσης, αλλά και τον Μεγάλο Τελικό της 18ης Δεκεμβρίου.

Μέσα από την streaming πλατφόρμα ANT1+, οι φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και τα 64 παιχνίδια του Quatar 2022, καθώς και περισσότερες από 200 ώρες ειδικά διαμορφωμένου προγράμματος, αθλητικών εκπομπών, ντοκιμαντέρ και σειρών γύρω από το παγκόσμιο ποδοσφαιρικό γεγονός.

Επιπρόσθετα, το σύνολο των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα είναι διαθέσιμο μετά τη λήξη της ζωντανής μετάδοσης τους για ετεροχρονισμένη θέαση μέσω της λειτουργικότητας video on demand.

22ο Παγκόσμιο Κύπελλο ΠοδοσφαίρουMundial 2022Quatar 2022ΑΝΤ1ΑΝΤ1 plusΚατάρΜουντιάλ 2022Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου