Δυσαρέσκεια στους «κόλπους» των «γαλάζιων» συνδικαλιστών για κάποια κυβερνητικά στελέχη

Κατά γενική ομολογία είναι ο «συνδετικός» κρίκος μεταξύ της κυβέρνησης και της βάσης του κόμματος. 

Ο λόγος για τους συνδικαλιστές της ΝΔ, οι οποίοι επιτυγχάνουν «πρωτιές» στους χώρους εργασίας τους, εκπροσωπώντας επάξια την κυβερνώσα παράταξη. 

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων εκφράζουν όμως παράπονα αναφορικά με την συμπεριφορά κάποιων κυβερνητικών στελεχών απέναντι στον αγώνα που δίνουν. 

«Βρίσκονται σε έναν άλλο, δικό τους κόσμο και δεν μπορούν να καταλάβουν τι συμβαίνει έξω από τα γραφεία τους. Είναι κλεισμένοι μέσα στα υπουργεία, με στενούς συνεργάτες και την λεγόμενη αυλή τους και δεν έρχονται σε καμία επαφή με την βάση της ΝΔ, αλλά και γενικά με τους εργαζόμενους», είπε στην στήλη μας γνωστός «γαλάζιος» συνδικαλιστής. 

Μάλιστα, όπως τόνισε δεν είναι ο μόνος που έχει παράπονα από κάποιους υπουργούς και υφυπουργούς της κυβέρνησης.

«Το επόμενο χρονικό διάστημα θα βγούμε και θα πούμε την άποψή μας για τα όσα συμβαίνουν στην πολιτική ζωή του τόπου», μας είπε. 

Να σημειώσουμε, πάντως, πως οι συνδικαλιστές δεν αναφέρονται στο σύνολο της κυβέρνησης, αλλά σε συγκεκριμένα πρόσωπα, τα οποία, η αλήθεια είναι ότι δεν τα βλέπουμε να «κυκλοφορούν» ιδιαίτερα. 

Πέρα από την παρουσία τους σε επίσημες εκδηλώσεις του κόμματος και κάποιες «κορδέλες» που «έκοψαν», με την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη, δεν έχουν πραγματοποιήσει τις επαφές που απαιτεί η θέση τους με τους εργαζόμενους και τους εκπροσώπους τους. 

Όπως μαθαίνει η στήλη μας το όλο θέμα έχει φτάσει και στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον πρωθυπουργό να επισημαίνει ότι «όλοι μας πρέπει να βρεθούμε δίπλα στους πολίτες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν». 

Όπως τόνισαν «γαλάζιοι» συνδικαλιστές στην στήλη μας το θέμα αφορά αποκλειστικά κάποιους νέους σχετικά υπουργούς και όχι την παλαιά φρουρά της κυβέρνησης.

κυβέρνησηΝΔΝέα Δημοκρατίαπαραπολιτικά παρασκήνιαΠαρασκήνια