Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήGovernmentΗ Τσαπανίδου, ο Τσίπρας, η κριτική και τα «όργανα» που άρχισαν στον...

Η Τσαπανίδου, ο Τσίπρας, η κριτική και τα «όργανα» που άρχισαν στον ΣΥΡΙΖΑ

Πριν αλέκτωρ φωνήσαι τρις, βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ασκούν κριτική, τόσο στην απόφαση του Αλέξη να επιλέξει την Πόπη Τσαπανίδου, όσο και στις πρώτες αποφάσεις που λαμβάνει η γνωστή δημοσιογράφος.

«Στην πιο κρίσιμη εκλογική μάχη του κόμματος θα έπρεπε να εκπροσωπεί τον ΣΥΡΙΖΑ ένα στέλεχος που γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις και έχει δώσει σκληρούς αγώνες όλα τα προηγούμενα χρόνια», λένε κορυφαία στελέχη στην Κουμουνδούρου.

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν την Πόπη «ξένο σώμα» στον ΣΥΡΙΖΑ και συμπεριφέρονται ανάλογα.

Επίσης, αυτό που μαθαίνει το GOV NEWS και η στήλη Government, είναι ότι οι πρώτες αποφάσεις της Πόπης έχουν δημιουργήσει κλίμα δυσαρέσκειας σε παλαιά στελέχη της Κουμουνδούρου.

Βασικό θέμα διαφωνίας αποτελεί η αντιμετώπιση κάποιων θεμάτων από την Τσαπανίδου, η οποία «κρατά» μια πιο ήπια τακτική σε σχέση με το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Τα περισσότερα στελέχη που πλαισιώνουν τον Αλέξη θέλουν ευθεία και σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση, ενώ η νέα εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, μέχρι στιγμής, ακολουθεί ηπιότερους τόνους και εστιάζει στην σωστά δομημένη αντιπολιτευτική γραμμή και όχι σε «άναρθρες κραυγές».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξης έχει δώσει εντολή να στηριχθεί από όλους τους στενούς του συνεργάτες η Πόπη στα πρώτα της βήματα ως εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Πάντως, χαρακτηριστικές του κλίματος που αρχίζει να διαμορφώνεται στην Κουμουνδούρου αναφορικά με την νέα εκπρόσωπο είναι οι δημόσιες δηλώσεις της πρώην βουλευτού και καθηγήτριας Πανεπιστημίου, Φωτεινής Βάκη η οποία σημείωσε τα εξής:

«Άραγε κανείς/μία δεν κρίθηκε άξιος/α από τα 185.000 μέλη να εκπροσωπήσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης; Κανείς/μία σύντροφος/ισσα δεν κρίθηκε ικανός/ή να αρθρώσει λόγο δομημένο, στέρεο και ευθύβολο απέναντι στην κυβέρνηση; Με ενοχλεί όμως εξίσου εδώ και πολύ καιρό η άκριτη αποδοχή και οι ιαχές θριάμβου, τα χειροκροτήματα και οι ζητωκραυγές για κάθε, μα κάθε επιλογή της ηγεσίας. Κρίμα!».

Εμείς να ευχηθούμε στην Πόπη υγεία και καλή δύναμη…

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας