Η επίθεση στον Πλεύρη, η πόλωση και οι προθέσεις ακραίων κύκλων, όλο το παρασκήνιο

Η απολύτως καταδικαστέα επίθεση που δέχθηκε ο Θάνος Πλεύρης, μπροστά στην γυναίκα και τα ανήλικα παιδιά του, επιβάλλεται να προβληματίσει τους πάντες.

Δεν πρόκειται για κάποιο τυχαίο γεγονός, αλλά για οργανωμένη ενέργεια αντιεξουσιαστών που κινούνται είτε στα άκρα της δεξιάς, είτε στα άκρα της αριστεράς.

Και δεν πρόκειται για τυχαίο γεγονός, καθώς η στήλη είναι σε θέση να γνωρίζει από αστυνομικές πηγές, ότι κάποιες ομάδες ακραίων, από τα δεξιά και τα αριστερά, έχουν σχεδιάσει τέτοιου είδους επιθέσεις κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, προκειμένου να δημιουργήσουν συνθήκες αστάθειας.

Όπως μαθαίνει η στήλη από καλές πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας, το τελευταίο χρονικό διάστημα ομάδες αντιεξουσιαστών «οργώνουν» το κέντρο της Αθήνας, αλλά και γνωστά στέκια της πόλης, με στόχο να βρουν γνωστούς πολιτικούς και να τους επιτεθούν.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως έχουν αυξηθεί οι επιθέσεις σε γραφεία πολιτικών, ενώ έχουν αυξηθεί και οι επιθέσεις σε αστυνομικές δυνάμεις στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Από την πλευρά της η ΕΛ.ΑΣ. λαμβάνει έκτακτα μέτρα, αυξάνει την ασφάλεια σε πιθανούς στόχους και έχει ζητήσει τη συνεργασία όλων των κομμάτων της Βουλής, ώστε να περιοριστεί το φαινόμενο της βίας.

Ιδιαίτερη αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός, πως ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε μια ανακοίνωση μετά από 30 και πλέον ώρες, από την επίθεση στον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, με την οποία, απλά και λιτά, χωρίς περαιτέρω σχόλια, καταδίκασε την επίθεση.

Η ουσία είναι, ότι η Ελληνική Αστυνομία θα βρίσκεται σε πλήρη επιφυλακή μέχρι τις εκλογές, φυλάσσοντας όλους τους πιθανούς στόχους.

Επιβάλλεται σύνεση από όλους…

ΑντιεξουσιαστέςΕθνικές ΕκλογέςΕΛ.ΑΣ.Θάνος ΠλεύρηςΣΥΡΙΖΑ