Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΝέαΒρέθηκε μαχαιρωμένος 40χρονος στον Διόνυσο - Αναζητείται ο συγκάτοικος του

Βρέθηκε μαχαιρωμένος 40χρονος στον Διόνυσο – Αναζητείται ο συγκάτοικος του

Άνθρωπος κλειδί, για τη δολοφονία θεωρείται από τις αρχές ο συγκάτοικος του, ο οποίος είναι εξαφανισμένος

Άνθρωπος κλειδί, για τη δολοφονία του 40χρονου Πακιστανού στον Διόνυσο, θεωρείται από τις αρχές ο συγκάτοικος του, ο οποίος είναι εξαφανισμένος. Τον άτυχο άνδρα αναζητούσε ο εργοδότης του και τελικώς τον βρήκε νεκρό στο οίκημα που διέμενε τα τελευταία χρόνια. Η ΕΛΑΣ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη.

Φώναξα, είδα το μηχανάκι απ’ έξω, λέω μέσα είναι, νόμιζα ότι κοιμάται. Ανοίγω τη πόρτα, μπήκα μέσα, τα κλειδιά ήταν απάνω στη πόρτα από την έξω μεριά. Άνοιξα, πήγα στο κρεβάτι, φώναξα, δεν ανταποκρίθηκε. Τον ακούμπησα στο χέρι, παγωμένος ήταν. Τράβηξα τη κουβέρτα που ήταν σκεπασμένος και είδα μια μαχαιριά στο στήθος” είπε ο εργοδότης του.

Όπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής το θύμα είχε δεχθεί μια μαχαιριά στην καρδιά, λίγες ώρες πριν την ανεύρεση της σορού.

Το τελευταίο διάστημα στο σπίτι του 40χρονου έμενε και ένας ομοεθνής του που μετά τη δολοφονία εξαφανίστηκε. Οι αστυνομικοί τον αναζήτησαν χωρίς αποτέλεσμα και το κινητό του ήταν κλειστό. Θεωρείται από την Ασφάλεια ο νούμερο ένα ύποπτος για τη δολοφονία του άτυχου άνδρα.

Ο άτυχος 40χρονος άνδρας τα τελευταία 10 χρόνια ζούσε στο συγκεκριμένο οίκημα, όπου βρέθηκε νεκρός, ενώ το φθινόπωρο σχεδίαζε να φέρει την οικογένεια του στην Ελλάδα. Ήταν πατέρας τριών ανήλικων παιδιών που ζουν στο Πακιστάν.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας