Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΝέαConference League: Όλα θα κριθούν στο «Κλ. Βικελίδης»

Conference League: Όλα θα κριθούν στο «Κλ. Βικελίδης»

Ο Άρης απέσπασε σήμερα (27/7) ισοπαλία 1-1 από την Αραράτ, στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τον 2ο προκριματικό του Europa Conference League.

Χωρίς νικήτρια ομάδα ολοκληρώθηκε σήμερα (27/7) ο πρώτος αγώνας του Άρη με την Αραράτ Αρμίνια, για τον 2ο προκριματικό του Europa Conference League. Το τελικό 1-1, στο «FFA Academy Stadium» του Γερεβάν, δίνει ένα ελαφρύ προβάδισμα στην ελληνική ομάδα αλλά τα πάντα θα κριθούν στον επαναληπτικό του «Κλ. Βικελίδης».

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πανηγύρισαν πρώτοι, μόλις στο 11ο λεπτό με τον Έζα. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και ισοφάρισαν στο 20′ με τον Πάλμα. Οι Αρμένιοι «άγγιξαν» το δεύτερο γκολ αλλά -στην πιο κλασική ευκαιρία τους- είδαν την μπάλα, από την προσπάθεια του Καστανέιρα, να σταματάει στο δοκάρι του Κουέστα στο 45′.

ΑΡΑΡΑΤ (Βαρντάν Μινασιάν): Ερμάκοφ, Αλεμάο, Μπουένο, Σέιντ, Ε. Γκριγκοριάν, Ομπιέρο, Καστανέιρα (65′ Αμπαρτσουμιάν), Τέρα (55′ Μουραντιάν), Σερομπιάν (73′ Γκμπομάντου), Γένε, Έζα (73′ Αβανεσιάν).

ΑΡΗΣ (Τόλης Τερζής): Κουέστα, Ματαρίτα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Εμπακατά, Ζουλ (67′ Τζούρασεκ), Ρουπ (67′ Πάβισιτς), Νταρίντα, Μενέντεθ (46′ Κάρλσον), Πάλμα (85′ Φεράρι), Γκρέι (59′ Μορόν).

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας