H CS MEDIA μπαίνει στη νέα εποχή!

Η δυνατή ομάδα του Ecogreennet.gr, γιόρτασε τον ένα χρόνο από τη «σύλληψη» της ιδέας για τη δημιουργία του πρώτου portal στην Ελλάδα που συνδυάζει την οικολογία, την καθημερινότητα και το ευ ζην και συνεχίζει ακάθεκτη σχεδιάζοντας την επόμενη μέρα της CS MEDIA

Στον καταπράσινο κήπο του Ιl Trovatore στο Παλαιό Φάληρο, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024, μία ξεχωριστή συνάντηση της ομάδας του Ecogreennet.gr, που ανήκει στον μιντιακό όμιλο της CS MEDIA.

Ο Πρόεδρος Χρήστος Σούτος και η Διευθύντρια Περιεχομένου της CS MEDIA, Λίλα Παπαπάσχου, υποδέχτηκαν φίλους και συνεργάτες σε μία συνάντηση που είχε την ατμόσφαιρα γιορτής, καθώς η «γέννηση» του Ecogreennet.gr, συνέπεσε με τα γενέθλια της Λίλας Παπαπάσχου.

Οι δημοσιογράφοι Λένα Καραλή, Πανδώρα Μαμελετζή & Άννα Ρούτση, είναι οι δυναμικές γυναικείες παρουσίες του portal και μαζί με τους γνωστούς δημοσιογράφους Σωτήρη Γεωργίου, Γιώργο Κογκαλίδη, Χρήστο Νομικό, Μιχάλη Μουσελίμη, Μάνο Σταραμόπουλο & Γιώργο Χελάκη (και φυσικά τον Αποστόλη Λάμπο που δεν μπορούσε να είναι μαζί μας, αλλά για εμάς ήταν εκεί) αποτελούν την μεγάλη και δημιουργική παρέα του Ecogreennet.gr.

Ο Νικόλας Ζαρταλούδης, διαφημιστικός σύμβουλος και social media manager, o Αλέξανδρος Σπανάκης, τεχνικός σύμβουλος, ο Δημήτρης Αποσκίτης, ειδικός συνεργάτης και η Αλέκα Χουλιάρα της Idea Press συμπλήρωσαν ιδανικά το team, που φιλοδοξεί να επεκταθεί και στο χώρο της έντυπης δημοσιογραφίας.

H CS MEDIA αγκαλιάζει τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες της νέας εποχής, προσφέροντας μία ανεξάρτητη και σφαιρική ενημέρωση σε όλους τους τομείς που αφορούν το σύγχρονο άνθρωπο. 

Η CS MEDIA αλλάζει το τοπίο της ενημέρωσης συνομιλώντας με το αύριο!

cs media