ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ: DIY τρόποι για να «χτίσετε» τον πλούτο σας στο νέο επεισόδιο το Σάββατο στις 11:30 στο ONE CHANNEL

To fintech έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας τα τελευταία χρόνια, καθώς οι περισσότεροι από εμάς πληρώνουμε πλέον τα πάντα μέσω του smartphone μας. Ωστόσο, οι τρόποι που το fintech μπορεί να αλλάξει τη ζωή μας προς το καλύτερο δεν περιορίζονται εκεί. Στο νέο επεισόδιο του τηλεοπτικού «ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ» που θα προβληθεί αυτό το Σάββατο στις 11:30 στο ONE CHANNEL με παρουσιαστή τον Γιάννη Διονάτο, θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε όλα τα μυστικά που κρύβει η χρηματοοικονομική τεχνολογία.

Ειδικότερα, θα έχουμε μαζί μας δύο εταιρείες, οι οποίες θα μας δείξουν το πως τα παιδιά μας θα μάθουν να επενδύουν και να αποταμιεύουν μέσα από τα applications. Ωστόσο, η συναρπαστική αυτή περιήγηση στον κόσμο της τεχνολογίας δεν θα τελειώσει εκεί, καθώς θα κάνουμε ένα hi-tech ταξίδι στα μονοπάτια της Αθήνας με την μορφή παιχνιδιού! Ταυτόχρονα όμως θα μάθουμε και το πώς να γίνουμε επιχειρηματίες, αλλά και το τι ζητούν οι επενδυτές.

Ο πρώτος καλεσμένος μας θα είναι ο Αλέξανδρος Χριστοδουλάκης, Co-founder και CEO της Wealthyhood, της εταιρείας που έχει δημιουργήσει την πρώτη DIY (do-it-yourself) εφαρμογή για τη δημιουργία πλούτου. Αντικείμενό της Startup είναι να καθοδηγεί τους μακροπρόθεσμους μικροεπενδυτές, ώστε να επενδύουν «έξυπνα» τα χρήματά τους, με τον τρόπο που θέλουν και με λιγότερες προμήθειες.

Στη συνέχεια της εκπομπής θα γνωρίσουμε τον Bασίλη Ζούπα, Co-founder και CEO της Woli, του πρώτου app που μαθαίνει σε παιδιά και εφήβους το πως να διαχειρίζονται τα οικονομικά τους. Ειδικότερα, το παιχνίδι οικονομικής εκπαίδευσης γίνεται πιο διασκεδαστικό από ποτέ, καθώς η εφαρμογή της Woli παρέχει πρόσβαση σε ένα ευρύ υλικό με τη μορφή σύντομων μαθημάτων και έξυπνων quiz, ώστε να αντιλαμβάνεται κάποιος καλύτερα τη σημασία του χρήματος σε νεαρή ηλικία.

Έπειτα, ο Partner στο Group RMC, Ονίκ Παλαντζιάν, θα μοιραστεί μαζί μας το δικό του «ταξίδι» στην επιχειρηματικότητα, ενώ ως επενδυτής θα μας αποκαλύψει τι είναι αυτό που εκείνος ψάχνει σε μια Startup.

Τέλος, θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε την Αλίκη Ιοβίτα, CEO και Co-Founder της Narratologies, της travel tech Startup που κάνει «παιχνίδι» την ξενάγηση στην πόλη. Πιο συγκεκριμένα, η Narratologies είναι μια web πλατφόρμα και mobile εφαρμογή, η οποία προσφέρει εξατομικευμένες εμπειρίες πολιτιστικής ανακάλυψης της πόλης με τη μορφή παιχνιδιού, λειτουργώντας ως ένας εναλλακτικός ψηφιακός ξεναγός.

Φυσικά, όσοι το επιθυμούν μπορούν να δουν την εκπομπή σε επανάληψη την Κυριακή στις 11:30.

«ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ» κάθε Σάββατο στις 11:30 στο ONE Channel
Και κάθε Κυριακή σε επανάληψη στις 11:30
Η νέα σας τηλεοπτική συνήθεια!

One ChannelStartupsΜΟΝΟΚΕΡΟΣ