Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΈνταση μεταξύ Κυρ. Μητσοτάκη και Ζωής Κωνσταντοπούλου στη Βουλή: «Θα με αναγκάσετε...

Ένταση μεταξύ Κυρ. Μητσοτάκη και Ζωής Κωνσταντοπούλου στη Βουλή: «Θα με αναγκάσετε να σας απαντήσω με καρδούλα», είπε ο Πρωθυπουργός

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία αντέδρασε στο άκουσμα της ταύτισής της με τον νέο ΣΥΡΙΖΑ του Στέφανου Κασσελάκη

Η συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών για την ακρίβεια στη Βουλή έχει αρχίσει με εντάσεις και μάλιστα, από την στιγμή που ανέβηκε στο βήμα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκίνησαν πολλαπλές διακοπές από τους πολιτικούς του αντιπάλους.

Η αρχή έγινε με τη Θεοδώρα Τζάκρη και ακολούθησε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία αντέδρασε στο άκουσμα της ταύτισής της με τον νέο ΣΥΡΙΖΑ του Στέφανου Κασσελάκη με τον πρωθυπουργός να της απαντάει: «Θα με αναγκάσετε να σας απαντήσω με καρδούλα, κυρία Κωνσταντοπούλου».

Ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, αντέδρασε και εκείνος απευθυνόμενος προς τη Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Όχι διακοπές, υπάρχει κανονισμός. Παρακαλώ να τον σεβαστείτε».

Ωστόσο, οι φωνές συνεχίστηκαν με τον κ. Τασούλα να λέει στη συνέχεια: «Τόσο λίγη εμπιστοσύνη έχετε στις ομιλίες σας που θέλετε να διακριθείτε ως διακοψίας;» και τέλος, ακολούθησαν γέλια και ο κ. Μητσοτάκης συνέχισε την ομιλία του.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας