Ένταση μεταξύ Κυρ. Μητσοτάκη και Ζωής Κωνσταντοπούλου στη Βουλή: «Θα με αναγκάσετε να σας απαντήσω με καρδούλα», είπε ο Πρωθυπουργός

Η συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών για την ακρίβεια στη Βουλή έχει αρχίσει με εντάσεις και μάλιστα, από την στιγμή που ανέβηκε στο βήμα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκίνησαν πολλαπλές διακοπές από τους πολιτικούς του αντιπάλους.

Η αρχή έγινε με τη Θεοδώρα Τζάκρη και ακολούθησε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία αντέδρασε στο άκουσμα της ταύτισής της με τον νέο ΣΥΡΙΖΑ του Στέφανου Κασσελάκη με τον πρωθυπουργός να της απαντάει: «Θα με αναγκάσετε να σας απαντήσω με καρδούλα, κυρία Κωνσταντοπούλου».

Ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, αντέδρασε και εκείνος απευθυνόμενος προς τη Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Όχι διακοπές, υπάρχει κανονισμός. Παρακαλώ να τον σεβαστείτε».

Ωστόσο, οι φωνές συνεχίστηκαν με τον κ. Τασούλα να λέει στη συνέχεια: «Τόσο λίγη εμπιστοσύνη έχετε στις ομιλίες σας που θέλετε να διακριθείτε ως διακοψίας;» και τέλος, ακολούθησαν γέλια και ο κ. Μητσοτάκης συνέχισε την ομιλία του.

Βουλήζωη κωνσταντοπουλουΚυριάκος Μητσποτάκης