Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΠ. Γερουλάνος για εσωκομματικές στο ΠΑΣΟΚ: «Να κινηθούμε γρήγορα»

Π. Γερουλάνος για εσωκομματικές στο ΠΑΣΟΚ: «Να κινηθούμε γρήγορα»

«Όσο πιο γρήγορα κινηθούμε τόσο το καλύτερο για να πάμε πιο σωστά στις επόμενες εκλογές. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να τη χάσουμε» ανέφερε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ.

Ο Παύλος Γερουλάνος τάχθηκε εκ νέου υπέρ της επίσπευσης των εσωκομματικών διαδικασιών στο ΠΑΣΟΚ, μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών κρατώντας, ωστόσο, κλειστά τα χαρτιά του για το αν θα είναι υποψήφιος αρχηγός του κόμματος.

«Όσο πιο γρήγορα κινηθούμε τόσο το καλύτερο για να πάμε πιο σωστά στις επόμενες εκλογές. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να τη χάσουμε» είπε χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ1

Ερωτηθείς για το αν θα είναι και ο ίδιος υποψήφιος απάντησε «εγώ στα όργανα θα κάνω ολοκληρωμένο απολογισμό. Σε ό,τι με αφορά σε αυτή τη φάση είναι το τελευταίο που με απασχολεί. Όταν σου έρχεται ένα αποτέλεσμα, πας στο μέσα δωμάτιο και λες τι πήγε λάθος, τα αποτιμάς και αποφασίζεις τι θα κάνεις».

«Αν δεν κάνουμε μια ολοκληρωμένη αποτίμηση του τι πήγε λάθος δεν θα ξέρουμε τι φταίει για να το διορθώσουμε. Έχουμε μπροστά μας 3 χρόνια που μας δίνεται μια τεράστια ευκαιρία να αξιοποιήσουμε το 1,5 εκατ. που έφυγε από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ που προσετέθησαν στα 2,5 εκατ. που δεν ψήφιζαν κανένα. Ο στόχος είναι να πείσουμε 3,5 εκατ. ανθρώπους ότι το να έρθουν στο ΠΑΣΟΚ αξίζει τον κόπο για να αλλάξει η χώρα» πρόσθεσε ο κ. Γερουλάνος.

Διευκρίνισε, επίσης, ότι «εγώ έβαλα θέμα γιατί το βράδυ των εκλογών ο κ. Ανδρουλάκης είπε ότι το πρόβλημά μας είναι η Αθήνα και εγώ έδειξα ότι ήταν η μόνη περιφέρεια όπου υπήρξε αύξηση στον αριθμό των ψηφοφόρων. Από τις τελευταίες εκλογές μέχρι σήμερα είναι η μόνη περιφέρεια που αύξησε τον απόλυτο αριθμό ψήφων. Αντί να κάνουμε κριτική το βράδυ των εκλογών και να δείχνουμε ο ένας τον άλλο να πάμε στα όργανα και να κάνουμε αποτίμηση εκεί. Αυτή τη στιγμή αυτό που είδαμε είναι ότι τη δεύτερη θέση που στοχεύαμε δεν την πήραμε και πρέπει να δούμε τι πήγε λάθος. Να μην χάσουμε την ευκαιρία να το κάνουμε σωστά».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας