Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΠολιτική«Θα συνεχίσω να υπηρετώ τις ιδέες μου»: Η ανακοίνωση του Παύλου Σαράκη...

«Θα συνεχίσω να υπηρετώ τις ιδέες μου»: Η ανακοίνωση του Παύλου Σαράκη μετά τη διαγραφή του από την «Ελληνική Λύση»

«Η ταπεινή καταγωγή μου, η προσωπική και επαγγελματική μου πορεία ως αυτοδημιούργητος, η προσωπικότητά μου, δεν επιτρέπουν να είμαι ούτε αλαζόνας, ούτε αμετροεπής, ούτε αχάριστος, ούτε να υποτιμώ τους άλλους» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Παύλος Σαράκης, μετά τη διαγραφή του από την «Ελληνική Λύση» την οποία ανακοίνωσε νωρίτερα ο Κυριάκος Βελόπουλος.

«Πάνω απ’ όλα, εγώ δεν είμαι ούτε συκοφάντης, ούτε λασπολόγος. Οι αξίες μου, οι απόψεις μου, είναι αδιαπραγμάτευτες και δεν υποτάσσονται» συνεχίζει στην ανακοίνωσή του ο Παύλος Σαράκης, για τη διαγραφή του από την «Ελληνική Λύση».

Και καταλήγει: «Υπερήφανα, ελεύθερος και ασυμβίβαστος θα συνεχίσω να υπηρετώ τις ιδέες μου. Ο καθένας μας κρίνεται και αξιολογείται».

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος και ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Παύλος Σαράκης, είχαν έρθει σε ρήξη για το θέμα της Γαλάτως Αλεξανδράκη, της 76χρονης κτηνοτρόφου που εξελέγη στην ευρωβουλή. Ο Παύλος Σαράκης είχε έρθει σε ρήξη και με την αντιπρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Δήμητρα Κρητικού, ενώ διαφωνούμε με αρκετές επιλογές του κόμματος.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας