Ο αρχηγός των Σπαρτιατών ευχαρίστησε τον Ηλία Κασιδιάρη στην πρώτη του κιόλας δήλωση

Στην πρώτη του κιόλας δήλωση, ο επικεφαλής των Σπαρτιατών Β. Στίγκας ευχαρίστησε τον Ηλία Κασιδιάρη για την στήριξή του.
Οι Σπαρτιάτες πλέον σίγουροι για την είσοδό τους στην Βουλή (μένει να μάθουμε τον συνολικό αριθμό των βουλευτών), στις εκλογές του Μαΐου επέλεξαν να μην κατέβουν και μετά τον δεύτερο αποκλεισμό του συνδυασμού «Έλληνες για την Πατρίδα και την Ελευθερία» που απαρτίζονταν από στελέχη του Εθνικού Κόμματος Έλληνες, ο Ηλίας Κασιδιάρης στήριξε ανοιχτά το κόμμα των Σπαρτιατών. Να αναφερθεί πως τουλάχιστον 10 μέλη των Σπαρτιατών προέρχονται ευθέως από το μόρφωμα Κασιδιάρη που με την σειρά τους πολλά από τα μέλη ήταν πολιτευτές με την Χρυσή Αυγή.
Θεωρείται πως τις συστάσεις του Εθνικού Κόμματος Έλληνες με τους Σπαρτιάτες τις έκανε ο Γιάννης Λαγός, συνομιλητής των Σπαρτιατών με το κόμμα ΕΛΛΑΣΥΝ.

Η δήλωση Κασιδιάρη με την οποία ανακοίνωσε την υποστήριξη στους Σπαρτιάτες:

«Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου θα ψηφίσω και θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις το κόμμα ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ, που θα εισέλθει δυναμικά στη βουλή και θα αποτελέσει την πιο ισχυρή εθνική αντιπολίτευση. Η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα.

Αφού απέκλεισαν με αντισυνταγματικό τρόπο τους ΕΛΛΗΝΕΣ, θα στηρίξω συνειδητά τους ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ που αποτελούν διαχρονικά και συμβολικά την πρώτη γραμμή των Ελλήνων στους αγώνες για την Ελευθερία» αναφέρει η δήλωση του Ηλία Κασιδιάρη.

Βασίλης ΤσίγκαςΕθνικό Κόμμα ΈλληνεςΗλίας ΚασιδιάρηςΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ