Εμφάνιση της Εύας Καϊλή στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου (φωτό)

Στην τελευταία συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβούλιού εμφανίστηκε η Εύα Καϊλή, μετά από την αποφυλάκισή της σχετικά με την υπόθεση του Qatargate, παρακολουθώντας την ομιλία της εξόριστης Λευκορωσίδας ηγέτιδας της αντιπολίτευσης Σβιατλάνα Τσιχανούσκαγια.

Η ευρωβουλευτής συναντήθηκε με τη δημοσιογράφο Αλεξία Τασούλη η οποία έκανε ανάρτηση στο Facebook. «Κουβέντιασα αρκετή ώρα σήμερα με την Ευα Καϊλή στο καφέ του Ευρωκοινοβουλίου. Και η αλήθεια είναι ως δημοσιογράφος και γνωρίζοντάς την από τα χρόνια που συνεργαστήκαμε στο mega, ήθελα πολλά να τη ρωτήσω, για τους 4 μήνες της κράτησής της, για την υπόθεση που απασχόλησε με πρωτοσέλιδα ελληνικά και διεθνή μέσα ενημέρωσης αλλά και για το παιδί της», έγραψε συνοδεύοντας την ανάρτησή της η δημοσιογράφος.

Συλλέγει μόνη στοιχεία προς απόδειξη της αθωότητάς της

Αμέσως μετά την εμφάνιση της ευρωβουλετή στην Ολομέλεια, ο συνήγορός της Μιχάλης Δημητρακόπουλος, παραχώρησε συνέντευξη στην τηλεόραση του Alpha, αποκαλύπτοντας ότι η Εύα Καϊλή συλλέγει στοιχεία για τα χρήματα που βρέθηκαν σπίτι της.

«Τώρα που είναι ελεύθερη, δεν έχει περιορισμούς, θα μπορούσε αν ήθελε να ήταν και στην Ελλάδα το καλοκαίρι»

 

«Η ίδια συλλέγει στοιχεία. Για όλα τα χρήματα που βρέθηκαν σπίτι της υπάρχουν αποδείξεις που προκύπτουν από τη δικογραφία ότι αυτά τα χρήματα δεν είχαν καμία σχέση με την κυρία Καϊλή αλλά δεν ήταν και ιδιοκτησία του συντρόφου της», πρόσθεσε ο δικηγόρος.

QatargateΕύα ΚαϊληΕυρωκοινοβούλιο