Ο δημιουργός των παπουτσιών της ΝΔ αποκλειστικά στο GovNews: «Η επικοινωνία με τον πρωθυπουργό ήταν άμεση και ευχάριστη»

Ο Γιάννης Λουλούδης, ο δημιουργός του custom made ζευγάρι sneakers, που φέρει το λογότυπο και τα χρώματα του κόμματος της «Νέας Δημοκρατίας» μιλάει αποκλειστικά στο GovNews.gr

Ο Γιάννης με καταγωγή από την Κάρπαθο και έδρα τη Ρόδο, με το πενιχρό κεφάλαιο των 800 ευρώ από τον παππού του και ένα λάπτοπ κατάφερε να χτίσει τη δική του επιχείρησή και να «αναστατώσει» το διαδίκτυο στην Ελλάδα με τα παπούτσια «Μπασόκ».

Κατάφερε να ξεχωρίσει αγοράζοντας συλλεκτικά παπούτσια, τα οποία μεταπωλεί, επενδύοντας σε πελάτες που ξέρουν τι θέλουν και πληρώνουν όσο – όσο για να τα αποκτήσουν. Παρότι τότε μαθητής Λυκείου, είχε φτάσει να έχει στην κατοχή του παπούτσια τεράστιας αξίας.

Σας ζήτησε ο ίδιος ο πρωθυπουργός να σχεδιάσετε τα παπούτσια;

Διατηρούσα μια επικοινωνία με τον γιο του κυρίου Μητσοτάκη και ήρθαμε σε συνεννόηση, ώστε να καταλήξουμε στην τελική δημιουργία των παπουτσιών.

Πώς ήταν η επικοινωνία σας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη;

Η επικοινωνία μας ήταν εύκολη, άμεση και πολύ ευχάριστη. Μου άρεσε πολύ σαν εμπειρία και χάρηκα που συνέβη, διότι ήταν κάτι τιμητικό για εμένα.

Πρόκειται να βγάλετε και άλλα ζευγάρια;

Δεν γνωρίζω ακόμη τι πρόκειται να συμβεί στο μέλλον, ωστόσο υπάρχει πιθανότητα.

Θα συνεργαστείτε και με άλλα κόμματα, αφού στο παρελθόν έχετε φτιάξει τα παπούτσια του ΠΑΣΟΚ; Γιατί είχε ενοχληθεί τότε το κόμμα;

Πράγματι έχω δημιουργήσει τα υποδήματα Μπασοκ στο παρελθόν, παρόλα αυτά δεν έχω έρθει σε επικοινωνία με κάποιο άλλο κόμμα ακόμη, αλλά είναι πιθανόν μελλοντικά.

Το ΠΑΣΟΚ είχε ενοχληθεί, διότι στην γλώσσα του παπουτσιού αναγραφόταν η φράση «λεφτά υπάρχουν», παρόλο που ο σκοπός ήταν σατιρικός και σε καμία περίπτωση δεν υπήρχε εριστικό κίνητρο.

tik tokΚυριάκος ΜητσοτάκηςΜΠΑΣΟΚΝέα ΔημοκρατίαΠΑΣΟΚ