Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήTV & MediaMediaΜΟΝΟΚΕΡΟΣ: Από τα υβριδικά συνέδρια στην…Νηρηίδα Κυμοθόη

ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ: Από τα υβριδικά συνέδρια στην…Νηρηίδα Κυμοθόη

Ο Αθανάσιος Πηλιούνης της Radefy, ο Ευάγγελος Αργυρός της Cymothoe Initiative, ο Γιάννης Καραλής της Netsteps και ο Παναγιώτης Τζέλλος της Conferience στο νέο επεισόδιο του τηλεοπτικού ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ αυτό το Σάββατο στις 11:30 στο ONE CHANNEL

Τέσσερις μοναδικές ιστορίες επιχειρηματικότητας από τέσσερις διαφορετικούς κλάδους έρχονται στο νέο επεισόδιο του τηλεοπτικού ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ αυτό το Σάββατο στις 11:30 στο ONE CHANNEL. Ξεκινώντας από το digital marketing και τον συνεδριακό τουρισμό θα φτάσουμε στην μπλε οικονομία, όπου θα δούμε το πώς ένα μυθικό πλάσμα, η Νηρηίδα Κυμοθόη, συνδέεται με τη ναυτιλία.

Έχουμε και λέμε λοιπόν! Με την τουριστική σεζόν να έχει ξεκινήσει δυναμικά, όλοι όσοι δραστηριοποιούνται στον τομέα της φιλοξενίας ψάχνουν το πως θα προσφέρουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους πελάτες τους. Τι καλύτερο λοιπόν από μια smart hospitality πλατφόρμα που προσφέρει τον μέγιστο δυνατό έλεγχο ενός καταλύματος; Ο λόγος για την Radefy, η οποία «λύνει» τα χέρια των ξενοδόχων. Ο Founder και CEO της εταιρείας, Αθανάσιος Πηλιούνης θα μας παρουσιάσει τις καινοτόμες πλατφόρμες της Radefy, οι οποίες αλλάζουν τους κανόνες στον έλεγχο της αυτόματης πρόσβασης και στη διαχείριση της ηλεκτρικής ενέργειας.

Μετά τον κλάδο της φιλοξενίας, θα πάμε σε αυτόν της μπλε οικονομίας, γνωρίζοντας τη ΜΚΟ, Cymothoe Initiative. Εμπνευσμένη από την Ελληνική μυθολογία, τον συμβολισμό της Νηρηίδας Κυμοθόης και την πλούσια ναυτική ιστορία της Ελλάδας, η ΜΚΟ δεσμεύεται να ταράξει τα νερά και να προωθήσει ένα κύμα ανανέωσης στη θάλασσα.

Ο Ευάγγελος Αργυρός, Συνιδρυτής της Cymothoe Initiative, θα μας μιλήσει για το διαγωνισμό BlueTech Competition σχεδιάστηκε και διοργανώνεται από τη ΜΚΟ, με την υποστήριξη του Κέντρου Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας και του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για έναν νέο accelerator που παρέχει ολοκληρωμένη υποστήριξη σε Startups από μεσογειακές και ευρωπαϊκές χώρες με στόχο την εξέλιξη της τεχνολογίας στην Μπλε Οικονομία.

Στη συνέχεια του επεισοδίου θα μιλήσουμε για digital marketing με τον Γιάννη Καραλή, Founder και CEO της Netsteps, ένα από τα λίγα premium e-commerce και digital marketing agencies στη χώρα μας που έχουν συνεργαστεί με πολυεθνικές εταιρείες και μεγάλους ομίλους, όπως GAP, Tommy Hilfiger, Funky Buddha, Galerie de Beauté, Εκδόσεις Ψυχογιός και KIKO Milano.

Τέλος, θα δούμε τι γίνεται στον τομέα των συνεδρίων και του συνεδριακού τουρισμού, συζητώντας με τον Παναγιώτη Τζέλλο, Founder και CEO της Conferience, της κορυφαίας πλατφόρμας για τη διοργάνωση events.

Η πλατφόρμα της Conferience προσφέρει όλα εκείνα τα εργαλεία σε έναν διοργανωτή ενός event που θα βοηθήσουν στη δημιουργία μιας άμεσης και διαδραστικής σχέσης μεταξύ ομιλητή και κοινού.

Μην χάσετε λοιπόν αυτό το Σάββατο στις 11:30 στο ONE CHANNEL το νέο επεισόδιο του τηλεοπτικού ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ με παρουσιαστή τον Γιάννη Διονάτο. Φυσικά, όσοι το επιθυμούν μπορούν να παρακολουθήσουν το επεισόδιο σε επανάληψη την Κυριακή στις 11:30.

Δείτε το teaser για το νέο επεισόδιο του τηλεοπτικού ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ παρακάτω:

ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ κάθε Σάββατο στις 11:30 στο ONE Channel
Και κάθε Κυριακή σε επανάληψη στις 11:30
Η νέα σας τηλεοπτική συνήθεια!

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας