Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήTV & MediaMediaΦέρνει τούμπα τον τηλεοπτικό «χάρτη» η νέα σεζόν - Δείτε τις εξελίξεις

Φέρνει τούμπα τον τηλεοπτικό «χάρτη» η νέα σεζόν – Δείτε τις εξελίξεις

Ηχηρά ονόματα αλλάζουν στέγη και δημιουργούν καινούργια δεδομένα

Η επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα φέρει μεγάλες ανατροπές και αλλαγές στα κανάλια, με την αποχώρηση της «βασίλισσας» Ελένης Μενεγάκη από το Mega να είναι δεδομένη.

Η Μενεγάκη έχει ήδη ανακοινώσει στους συνεργάτες της ότι η λήξη της φετινής σεζόν θα αποτελέσει ταυτόχρονα και τη λήξη της συνεργασίας της µε το κανάλι. Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη συζητάει την επιστροφή της στον ΑΝΤ1 -από όπου ξεκίνησε- όχι όμως με την ίδια εκπομπή.

Φαίνεται πως μετά από μεσημεριανό και πρωινό η Ελένη Μεναγάκη θα κάνει βραδινή εκπομπή τύπου talk show, εφόσον τελικά υπογράψει.

Στο κανάλι του Αμαρουσίου συνεχίζει και ο Γιώργος Παπαδάκης στο τιµόνι της πιο µακρόχρονης εκποµπής µέχρι και το επόµενο καλοκαίρι, του 2025. Ήδη αναζητείται η διάδοχη κατάσταση μετά την αποχώρηση της Μαρίας Αναστασοπούλου από το «Καλημέρα Ελλάδα». Η τελευταία αναμένεται το τελικό της ραντεβού με τους ιθύνοντες έτσι ώστε να παραµείνει η δηµοσιογράφος στο δυναµικό του για τα επόµενα δύο χρόνια, αναλαµβάνοντας την πρωινή ενηµερωτική εκποµπή του Σαββατοκύριακου, που θα έχει αλλαγές µπροστά από τις κάµερες.

 

Επιστροφή στη γνωστή ζώνη

Μια έτερη ξανθιά η Φαίη Σκορδά, αλλάζει τηλεοπτική στέγη δεδομένου ότι φεύγει από τον ΣΚΑΪ και όπως αναφέρουν πληροφορίες φαίνεται να περνάει το κατώφλι του Mega 11 χρόνια μετά.

Σε αυτή την περίπτωση, η Φαίη θα αναλάβει τη γνωστή της ζώνη, 10.00-13.00, ενώ η ∆ανάη Μπάρκα, που θα παραµείνει στο κανάλι, θα προετοιµαστεί για µια νέα εκποµπή, µεσηµεριανή, µε άλλο τίτλο, και θα παίρνει τη σκυτάλη από τη Σκορδά.

Που θα πάει ο Μουτσινάς

Εδώ και μέρες φαινόταν ότι ήταν κοντά σε συµφωνία µε τον Alpha αλλά τελικά οι συζητήσεις κατέληξαν στο κενό με το δημοφιλή ηθοποιό και παρουσιαστεί να μιλάει ξανά με τον ΑΝΤ1.

Αυτή τη στιγμή στο τραπέζι είναι το σενάριο για αξιοποίηση σε ζωντανή ψυχαγωγική εκποµπή σε κεντρικό ρόλο.

Ακόμη, η Τατιάνα Στεφανίδου θα ολοκληρώσει τη συνεργασία της με το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς που όμως έχει δεχτεί πρόταση από το Open.

Μένοντας στην Κάτω Κηφισιά και πηγαίνοντας στο αδερφάκι του στο Star η Ζήνα Κουτσελίνη δεν έχει ακόμα συμφωνήσει για τη συνέχιση της εκπομπής της με το το επόµενο χρονικό διάστηµα να αναμένεται η απόφαση για το τηλεοπτικό της µέλλον.

Στο ίδιο μετερίζι

Ανανεώθηκε και επισήμως η συνεργασία του με τον ΑΝΤ1 για Γιώργο Λιάγκα. Σύµφωνα µε ανακοίνωση του σταθµού, ο δηµοφιλής παρουσιαστής «θα συνεχίσει να ανήκει στην οικογένεια του ΑΝΤ1, διατηρώντας τη δυναµική του πορεία». «Πράσινο φως» πήρε και η Μπέττυ Μαγγίρα για την εκποµπή «I Love Σου Κου» για τη νέα σεζόν.

Από εκεί και πέρα η Σταµατίνα Τσιµτσιλή και το «Happy Day» παραµένουν στη θέση τους µαζί µε τους ∆ηµήτρη Παπανώτα, Τίνα Μεσσαροπούλου και Κώστα Φραγκολιά. Όπως και η Κατερίνα Καινούργιου µε το µαγκαζίνο «Super Κατερίνα» στον Alpha.

Τέλος, «Οι µαµάδες» µε την Τζένη Θεωνά, οι «Μπαµπάδες» µε τον Τάσο Ιορδανίδη, όπως και το «∆ύο στις 10» µε τον ∆ηµήτρη Γιαγτζόγλου και τη Ζωή Κρονάκη αλλά και το «Στούντιο 4», µε τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και τη Νάνσυ Ζαµπέτογλου, το «Πρωίαν σε είδον» µε την Τζένη Μελιτά και τον Φώτη Σεργουλόπουλο, πήραν το «πράσινο φως» για του χρόνου.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας