Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΣάνα Μαρίν: «Το πρόβλημα δεν ήταν ο χορός μου αλλά ότι ήμουν...

Σάνα Μαρίν: «Το πρόβλημα δεν ήταν ο χορός μου αλλά ότι ήμουν πολύ σέξι»

Η Σάνα Μαρίν έγραψε ιστορία το 2019 όταν έγινε η νεότερη πρωθυπουργός χώρας, ανεξαρτήτως φύλου, σε ηλικία μόλις 34 ετών. Στα τέσσερα χρόνια της θητείας της, η Φινλανδή πολιτικός επαινέθηκε για μια σειρά από αποφάσεις της, ενώ έγινε γνωστή παγκοσμίως για την απλότητά της και το ακομπλεξάριστο του χαρακτήρα της.

Είχε, όμως και ατυχείς στιγμές με κορυφαία ίσως αυτή της διαρροής βίντεο στο οποίο φαίνεται να χορεύει σε ένα πάρτι σε… έξαλλη κατάσταση. Το συγκεκριμένο βίντεο είχε γίνει viral και προκάλεσε αντιδράσεις, ενώ αξιοποιήθηκε… καταλλήλως από διάφορα μέσα ενημέρωσης που θέλησαν να πλήξουν τη Σάνα Μαρίν.

Μιλώντας για τη συγκεκριμένη υπόθεση στο αμερικανικό περιοδικό Elle, η Μαρίν υποστήριξε ότι «το πρόβλημα δεν ήταν ο χορός μου και κανείς δεν θέλει να πει την αλήθεια. Το πρόβλημα ήταν ότι φαινόμουν πολύ σέξι. Είναι ο τρόπος που χόρευα, ο τρόπος που εμφανιζόμουν. Ντυνόμουν διαφορετικά από ό,τι υπέθεταν οι άνθρωποι ότι θα πρέπει να ντύνεται μια πρωθυπουργός. Όλα έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι ζούμε σε μια κοινωνία όπου ο καθένας πιστεύει πως είναι δικαίωμά του να αποφασίζει πώς πρέπει να ενεργούν, να συμπεριφέρονται και να φαίνονται οι γυναίκες».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας