Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΈνοχη για ανθρωποκτονία εξ αμελείας η οπλουργός στην ταινία Rust όπου σκοτώθηκε...

Ένοχη για ανθρωποκτονία εξ αμελείας η οπλουργός στην ταινία Rust όπου σκοτώθηκε η Χαλίνα Χάτσινς

Η Χάνα Γκουτιέρες Ριντ (Hannah Gutierrez Reed), η υπεύθυνη για τα όπλα στην ταινία «Rust» όπου σκοτώθηκε η διευθύντρια φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς (Halyna Hutchins) από τον Αλεκ Μπάλντουιν τον Οκτώβριο του 2021, κρίθηκε ένοχη για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Με τις διαβουλεύσεις να διαρκούν λιγότερο από τρεις ώρες οι ένορκοι του First Judicial District Court στη πόλη Σάντα Φε του Νέου Μεξικού ανακοίνωσαν την ετυμηγορία τους έπειτα από δύο εβδομάδες καταθέσεων σχετικά με τα κενά στα γυρίσματα της ταινίας αναφέρει το Variety.

Η οπλουργός αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 18 μήνες ενώ ο δικηγόρος της Τζέισον Μπόουλς (Jason Bowles) δήλωσε ότι θα ασκήσουν έφεση. «Τα στοιχεία δεν ήταν επαρκή για αυτή την απόφαση», δήλωσε έξω από το δικαστήριο ο Μπόουλς φανερά απογοητευμένος. «Υπήρχαν πολλές εικασίες, πολλές υποθέσεις».

ΗΠΑ: Νέα δίωξη για ανθρωποκτονία εξ αμελείας σε βάρος του ηθοποιού Άλεκ  Μπόλντουιν

Μετά την ανάγνωση της ετυμηγορίας, η δικαστής Μέρι Μάρλοου Σόμερ (Mary Marlowe Sommer) διέταξε την προφυλάκιση της οπλουργού.

Ο πρωταγωνιστής και συμπαραγωγός της ταινίας ‘Αλεκ Μπάλντουιν (Alec Baldwin) αντιμετωπίζει επίσης την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και η δίκη του θα πραγματοποιηθεί στις 6 Αυγούστου σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα του Νέου Μεξικού που περιήλθαν στην κατοχή του PEOPLE.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας