Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΦυσικό και αναφαίρετο δικαίωμα της Τεχεράνης η απάντηση στο Ισραήλ, λέει η...

Φυσικό και αναφαίρετο δικαίωμα της Τεχεράνης η απάντηση στο Ισραήλ, λέει η Χαμάς

Η παλαιστινιακή οργάνωση κάλεσε τις δυνάμεις της περιοχής να συνασπιστούν κατά του Ισραήλ.

Η επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ είναι φυσικό δικαίωμα και η κατάλληλη απάντηση στο χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Δαμασκό, ανέφερε το παλαιστινιακό τηλεοπτικό κανάλι Al-Aqsa TV, επικαλούμενο τη Χαμάς.

«Εμείς στο Ισλαμικό Κίνημα Αντίστασης (Χαμάς) πιστεύουμε ότι η στρατιωτική επιχείρηση της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν κατά της κατεχόμενης σιωνιστικής οντότητας είναι φυσικό δικαίωμα και κατάλληλη απάντηση στο έγκλημα που διαπράχθηκε κατά του ιρανικού προξενείου στη Δαμασκό, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν ορισμένοι διοικητές της Φρουράς της Επανάστασης», αναφέρει η ενημέρωση της παλαιστινιακής οργάνωσης.

«(Η Χαμάς) επαναβεβαιώνει το αναφαίρετο δικαίωμα των κρατών και των λαών της περιοχής στην αυτοάμυνα απέναντι στη σιωνιστική επιθετικότητα. Καλούμε το αραβικό και ισλαμικό μας έθνος, τις ελεύθερες δυνάμεις του κόσμου και τις δυνάμεις αντίστασης στην περιοχή να συνεχίσουν να υποστηρίζουν (την επιχείρηση “Πλημμύρα Αλ-Ακσα”, το δικαίωμα του παλαιστινιακού λαού μας στην ελευθερία και την ανεξαρτησία και την ίδρυση του δικού του παλαιστινιακού κράτους με πρωτεύουσα την Ιερουσαλήμ», προσθέτει η Χαμάς.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας