Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΝεκρό 23χρονο μοντέλο μετά από πυροβολισμό σε εστιατόριο - Το παρελθόν της...

Νεκρό 23χρονο μοντέλο μετά από πυροβολισμό σε εστιατόριο – Το παρελθόν της με υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών

Αυτή είναι η τρομακτική στιγμή που ένα μοντέλο του Ισημερινού δολοφονήθηκε σε ένα εστιατόριο

Αυτή είναι η τρομακτική στιγμή που ένα μοντέλο του Ισημερινού δολοφονήθηκε σε ένα εστιατόριο, λίγους μήνες αφότου «συζητήθηκε από διακινητές ναρκωτικών σε μια μυστική συνομιλία».

Συγκλονιστικά πλάνα από κάμερες ασφαλείας δείχνουν δύο ένοπλους να εισβάλλουν στο εστιατόριο στο Quevedo του Ισημερινού, την Κυριακή, καθώς η 23χρονη Landy Párraga Goyburo και ένας άλλος άνδρας συζητούν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LANDY PARRAGA (@landyparraga.ec)

Καθώς συνομιλούν, η γυναίκα φαίνεται να κοιτάζει προς το παράθυρο της πόρτας καθώς ο δράστης μπαίνει κρυφά στο εστιατόριο χωρίς να τον αντιληφθεί.

Η πρώην διαγωνιζόμενη του Miss Ecuador γυρίζει στη συνέχεια να αντιμετωπίσει τον άνδρα με τον οποίο μιλούσε προτού οι ένοπλοι αρχίσουν να εισβάλουν με όπλα στο χέρι.

Ο πρώτος μασκοφόρος ανοίγει γρήγορα πυρ, πυροβολώντας τόσο προς την 23χρονη όσο και προς τον άνδρα, προτού ρίξει άλλη μια σφαίρα στη γυναίκα ενώ εκείνη βρίσκεται στο έδαφος, ενώ ο δεύτερος εισβολέας βρίσκεται στην πόρτα του εστιατορίου.

Και οι δύο ένοπλοι δράστες τράπηκαν σε φυγή από το σημείο. Εκείνη την ώρα το πρώην μοντέλο φαίνεται να βρίσκεται ακίνητη στο πάτωμα σε μια λίμνη από το αίμα της, με ένα σημάδι από τη μια σφαίρα στον δεξιό μηρό της.

Το παρελθόν της 23χρονης

Η Párraga ήταν πρώην διαγωνιζόμενη του Miss Ecuador, έχοντας εκπροσωπήσει την επαρχία Los Ríos το 2022.

Είχε περισσότερους από 100.000 ακόλουθους στους λογαριασμούς της στα social media και ήταν ιδιοκτήτρια εταιρείας ειδών οικιακής χρήσης και διατηρούσε τη δική της σειρά αθλητικών ειδών.

Στα κοινωνικά της δίκτυα μοιράστηκε την πολυτελή ζωή που έκανε, ανάμεσα σε ταξίδια σε όλο τον κόσμο και γεύματα σε πολυτελή μέρη.

Ωστόσο, υπήρχε μια πιο σκοτεινή αλήθεια πίσω από τον λαμπερό τρόπο ζωής που απεικονίζεται στα social media.

Τον Δεκέμβριο του 2023, το όνομά της αναφέρθηκε σε μια συνομιλία που δόθηκε στη δημοσιότητα από το Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα ως μέρος μιας μεγάλης υπόθεσης οργανωμένου εγκλήματος με ναρκωτικά.

Ένα από τα 52 άτομα που διώκονται για την υπόθεση είναι ο Helive Angulo, με το παρατσούκλι «Estimado».

Στη συνομιλία, υπήρχε ο νεκρός πλέον Angulo. ο οποίος είπε στον έμπορο ναρκωτικών Leandro Norero, του οποίου διαχειριζόταν τα περιουσιακά στοιχεία, ότι η αστυνομία τον είχε ρωτήσει για την 23χρονη.

Κατά τη διάρκεια της δίκης του Angulo, οι εισαγγελείς αποκάλυψαν ότι ο Norero είχε παρακαλέσει τον λογιστή του σε ένα μήνυμα το 2022 να τον βοηθήσει να κρατήσει κρυφή τη σχέση του με τη νεαρή καλλονή.

«Αν η γυναίκα μου ανακαλύψει οτιδήποτε σχετικά με εκείνη, την έβαψα. Φίλε μου, το όνομά της δεν μπορεί να μαθευτεί πουθενά. Διαφορετικά, ο κόσμος μου θα καταρρεύσει», έγραφε στο μήνυμά του ο εγκληματίας, ο οποίος θα δολοφονήθηκε στη φυλακή μόλις έξι μήνες μετά τον φυλάκιση του.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας