Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΟυγγαρία-Ελλάδα: Προβλημάτισαν και στη Βουδαπέστη οι «γαλανόλευκοι»

Ουγγαρία-Ελλάδα: Προβλημάτισαν και στη Βουδαπέστη οι «γαλανόλευκοι»

Οι προσδοκίες όσων -με πρώτον τον ομοσπονδιακό εκλέκτορας, Γκουστάβο Πογέτ– περίμεναν πως η εθνική ομάδα θα άφηνε στη Μάλτα τον κακό εαυτό της και θα παρουσίαζε στη Βουδαπέστη το καλό της πρόσωπο, διαψεύστηκαν.

Οι «γαλανόλευκοι» και στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι τους δεν «ξεδίπλωσαν» στο γήπεδο τις ικανότητές τους, δεν κατάφεραν ν’ αναπληρώσουν με επιτυχία τις απουσίες, με συνέπεια να ηττηθούν από την Ουγγαρία με 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι στην «Puskas Arena» μπορεί να είχαν για μεγάλα διαστήματα την κατοχή της μπάλας αλλά αυτή ήταν ανούσια. Ήταν αρκετά προβληματικοί στην άμυνα, με κακή δημιουργία και επιθετική ανέχεια.

Έδειξαν να μην έχουν ιδέες και «καθαρό» μυαλό. Φάνηκε ο νους τους να… ταξιδεύει στις μίνι διακοπές που θα πραγματοποιήσουν, εξαιτίας της διακοπής των πρωταθλημάτων, λόγω Μουντιάλ. Σ’ ελάχιστες περιπτώσεις, «ταρακούνησαν» τους γηπεδούχους.

Το σκορ «άνοιξε» στο 15ο λεπτό ο Σάλαϊ. Ισοφάρισε ο Μπακασέτας από το σημείο του πέναλτι στο 81′ και το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο -νεοεισελθόντας στην αναμέτρηση- Κάλμαρ με απευθείας εκτέλεση φάουλ (90’+3′).

Μια ιδιαίτερη στιγμή έλαβε χώρα στο 53′. Όταν ο Τζούτζακ -που συμπλήρωσε 109 συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του- έγινε αλλαγή και κατευθύνθηκε προς τον πάγκο εμφανώς συγκινημένος υπό το χειροκρότημα των φιλάθλων.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Ντίμπους (90’+2′ Ζάπανος), Μπότκα (71′ Λανγκ), Όρμπαν, Α. Σάλαϊ, Φιόλα, Νάγκι, Στάιλς, Κέρκεζ (53′ Νάγκι), Τζούτζακ (53′ Άνταμ), Ρ. Σάλαϊ (71′ Ντάρνταϊ), Σομποσλάι (90’+2′ Κάλμαρ).

ΕΛΛΑΔΑ: Πασχαλάκης, Ρότα, Ρέτσος, Χατζηδιάκος, Γιαννούλης (68′ Κυριακόπουλος), Κουρμπέλης (87′ Παπανικολάου), Μπουχαλάκης (68′ Χατζηγιοβάνης), Μπακασέτας, Μασούρας (87′ Δουβίκας), Μάνταλος, Ιωαννίδης (60′ Φούντας).

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας