Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΠέντε τρόποι με τους οποίους άλλαξε τη ζωή μας ο πόλεμος στην...

Πέντε τρόποι με τους οποίους άλλαξε τη ζωή μας ο πόλεμος στην Ουκρανία

Ένας χρόνος συμπληρώνεται από την μαύρη επέτειο της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία και την έναρξη ενός πολέμου που όλοι περίμεναν αλλά κανείς δεν κατάφερε να αποτρέψει.

Ενός πολέμου που κόστισε τη ζωή σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους, ανάγκασε εκατομμύρια άλλους να μεταναστεύσουν και έθεσε σε αμφισβήτηση όλα όσα πιστεύαμε τις τελευταίες δεκαετίες για μια «ειρηνική Ευρώπη».

Το κόστος φυσικά είναι τεράστιο και σε οικονομικό επίπεδο, με τον πληθωρισμό να εκτοξεύεται σε παγκόσμιο επίπεδο, τις τιμές τροφίμων και ενέργειας να πραγματοποιούν το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο (αν κι αυτή τη στιγμή το φαινόμενο βρίσκεται σε μερική ύφεση) και την αβεβαιότητα να απλώνει την σκιά της πάνω από τις οικονομίες όλων σχεδόν των κρατών.

Διαβάστε στο emea.gr τους πέντε τρόπους με τους οποίους ο πόλεμος στην Ουκρανία άλλαξε για πάντα τον κόσμο όπως τον γνωρίζαμε

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας

Αλέξανδρος Ελευθεριάδης
Αλέξανδρος Ελευθεριάδης
Ο Αλέξανδρος Ελευθεριάδης είναι δημοσιογράφος με εμπειρία δύο δεκαετιών σε ενημερωτικά sites, εφημερίδες και ραδιοφωνικούς σταθμούς, έχοντας διατελέσει υπεύθυνος ροής ειδήσεων, προϊστάμενος ρεπορτάζ και αρχισυντάκτης.