Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΟυκρανικά drones επιχείρησαν να δολοφονήσουν τον Πούτιν στο Κρεμλίνο!

Ουκρανικά drones επιχείρησαν να δολοφονήσουν τον Πούτιν στο Κρεμλίνο!

Απόπειρα δολοφονίας του Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν ισχυρίζεται ότι απέτρεψε η Μόσχα. Κάνει λόγο για τρομοκρατική ενέργεια, ωστόσο σπεύδει να ξεκαθαρίσει ότι ούτε ο Ρώσος πρόεδρος ούτε κανένας άλλος τραυματίστηκε.

Βίντεο που κυκλοφορεί στα ρωσικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει καπνό πάνω από το Κρεμλίνο, το οποίο και ανακοίνωσε ότι έγινε από την Ουκρανία απόπειρα επίθεσης μη επανδρωμένου αεροσκάφους, με στόχο τον πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, καθώς ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας έχει την κατοικία του στο περιτειχισμένο συγκρότημα.

Το Κρεμλίνο πάντως ενημέρωσε ότι θα γίνει κανονικά η παρέλαση για την Ημέρα της Νίκης επί των Ναζί στις 9 Μαΐου, όπως μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, ενώ το πρόγραμμα του Βλαντιμίρ Πούτιν δεν πρόκειται να τροποποιηθεί.

Η διάψευση από το Κίεβο ήταν άμεση και κατηγορηματική: «Φυσικά η Ουκρανία δεν έχει καμία σχέση με τις επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη στο Κρεμλίνο», δήλωσε ο Μιχαΐλο Ποντολιάκ, σύμβουλος του προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι, σε μήνυμά του σε δημοσιογράφους.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας