Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΧωρίζουν Καϊλη - Τζόρτζι, είναι τυπικά μαζί λόγω της κόρης τους

Χωρίζουν Καϊλη – Τζόρτζι, είναι τυπικά μαζί λόγω της κόρης τους

O Μιχάλης Δημητρακόπουλος αποκάλυψε στην τηλεόραση του Alpha ότι η Εύα Καϊλή τον ενημέρωσε ως πελάτης του πως επιθυμεί να προβεί στη λύση του συμφώνου συμβίωσης που έχει κάνει με τον πατέρα της κόρης τους, Φραντσέσκο Τζόρτζι

Χωριστούς δρόμους και τυπικά φαίνεται ότι θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες η Εύα Καϊλή και ο σύντροφός της, Φραντζέσκο Τζόρτζι, σύμφωνα με τις δηλώσεις του δικηγόρου της Ευρωβουλευτού, η οποία μετά το σκάνδαλο Qatargate διεγράφη από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

O Μιχάλης Δημητρακόπουλος αποκάλυψε στην τηλεόραση του Alpha ότι η Εύα Καϊλή τον ενημέρωσε ως πελάτης του πως επιθυμεί να προβεί στη λύση του συμφώνου συμβίωσης που έχει κάνει με τον πατέρα της κόρης τους, Φραντσέσκο Τζόρτζι, με τον οποίον διαμένουν πλέον σε ξεχωριστά σπίτια.

«Είναι μια τυπική συνύπαρξη. Τους ενώνει μόνο το παιδί. Ενδεχομένως τις επόμενες μέρες να υπάρξουν εξελίξεις στην κατεύθυνση προς το να λυθεί το σύμφωνο συμβίωσης. Κουβεντιάζαμε αυτές τις μέρες ότι το ενδεχόμενο να λυθεί το σύμφωνο είναι πολύ κοντά στις αποφάσεις. Εγώ της είπα να το σκεφτεί. Η κυρία Καϊλή όμως προσανατολίζεται προς αυτή την κατεύθυνση», ανέφερε ο κ. Δημητρακόπουλος.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας