Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΔιεθνήΑποχαιρετιστήρια εκδήλωση στο Κογκρέσο προς τιμήν της πρώην πρέσβειρας στην Ουάσιγκτον και...

Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση στο Κογκρέσο προς τιμήν της πρώην πρέσβειρας στην Ουάσιγκτον και νυν υφ. Εξωτερικών Αλεξάνδρας Παπαδοπούλου

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών κορυφαίοι Αμερικανοί νομοθέτες, όπως ο πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας, Μπομπ Μενέντεζ.

 

 

Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση προς τιμήν της υφυπουργού Εξωτερικών Αλεξάνδρας Παπαδοπούλου οργάνωσε η ομάδα ελληνικών υποθέσεων στο Κογκρέσο (Hellenic Caucus) την Τρίτη το απόγευμα στο Καπιτώλιο.

Η κ. Παπαδοπούλου επέστρεψε για υπηρεσιακούς λόγους στην Ουάσιγκτον, όπου υπηρετούσε μέχρι πρόσφατα ως πρέσβης της Ελλάδας στις ΗΠΑ, δίνοντας την ευκαιρία στο Hellenic Caucus να διοργανώσει μια αποχαιρετιστήρια δεξίωση προς τιμήν της.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών κορυφαίοι Αμερικανοί νομοθέτες, όπως ο πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας, Μπομπ Μενέντεζ, και ο επικεφαλής της δημοκρατικής μειοψηφίας στη Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, Γκρέγκορι Μικς.

Επιπλέον συμμετείχαν συνεργάτες μελών του Κογκρέσου, καθώς και οι Ελληνοαμερικανοί βουλευτές Κρις Πάπας, Γκας Μπλιράκης, Νικόλ Μαλλιωτάκη, Τζον Σαρμπάνης, και Ντίνα Τίτους, με τους όποιους η κ. Παπαδοπούλου είχε συνεργαστεί στενά καθ’ όλη τη διάρκεια της πρεσβευτικής της θητείας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας