Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΕυχαριστίες Ζελένσκι στην UEFA

Ευχαριστίες Ζελένσκι στην UEFA

Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, μ’ επιστολή που έστειλε στον ομόλογό του στην UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, εκφράζει τις ευχαριστίες του στην Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία για τη στήριξη που παρέχει στο ουκρανικό ποδόσφαιρο. Με αποτέλεσμα να μη διακοπεί, κατά τη διάρκεια του πολέμου, το πρωτάθλημα της χώρας.

Επιπλέον, όπως δημοσιοποίησε η UEFA, ο Ζελένσκι, δηλώνει ικανοποιημένος από το γεγονός ότι δόθηκε τέλος στις προθέσεις συλλόγων για τη δημιουργία ευρωπαϊκής Super League.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση της UEFA:

«Προς όλες τις Ομοσπονδίες μέλη:

Παρακαλούμε όπως ενημερωθείτε ότι ο Πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για την υποστήριξη της UEFA στο ουκρανικό ποδόσφαιρο, “χάρις στην οποία η Ουκρανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου και το εθνικό πρωτάθλημα της χώρας κατάφεραν να συνεχίσουν να λειτουργούν, παρά τον πόλεμο”.

Ο κ. Ζελένσκι εξέφρασε επίσης την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι δόθηκε τέλος στις προθέσεις συλλόγων για τη δημιουργία της λεγόμενης ευρωπαϊκής Super League, “επειδή η ουσία του ποδοσφαίρου είναι η ελπίδα, η αλληλεγγύη και η χαρά, δηλαδή κάτι πολύ παραπάνω από χρήματα -και σίγουρα πάνω από τα προνόμια μεμονομένων πλευρών”».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας