Α. Γεωργιάδης: Η e-food «μπαίνει» στο e-Kαταναλωτής με δικό της «καλάθι του νοικοκυριού»

Η εταιρεία αποφάσισε να φτιάξει το δικό της «καλάθι», το οποίο θα μπορούν να παραγγείλουν από αύριο οι καταναλωτές.

«Ήδη η πρώτη εβδομάδα για το καλάθι του νοικοκυριού ήταν εξαιρετικά ενθαρρυντική και ο ελεύθερος ανταγωνισμός λειτούργησε πάρα πολύ καλά. Πιστεύω ότι κατά τον ίδιο ακριβώς τρόπο θα λειτουργήσει και τη δεύτερη και την τρίτη εβδομάδα. Είμαστε από πάνω για να φέρουμε καλύτερες τιμές στον καταναλωτή».

Αυτό σημείωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ‘Αδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του σήμερα, Τρίτη 8 Νοεμβρίου, σε τηλεοπτικό σταθμό, ενώ συμπλήρωσε ότι: «Ετοιμάζεται μια επιπλέον συμπληρωματική υπουργική απόφαση για να διορθωθούν ό,τι ατέλειες εντοπίσαμε. Θέλω οι αλυσίδες που είπαν ότι θα βάλουν πλάτη με το καλάθι να το κάνουν στα αλήθεια και να έχουν εμφανή ταμπελάκια για να βλέπει ο κόσμος τι ψωνίζει. Οι αλυσίδες, η βιομηχανία και όλοι θα κριθούν στο «καλάθι του νοικοκυριού» αν θα ρίξουν τις τιμές τους και αν θα βοηθήσουν τον κόσμο να μπορέσει να βγάλει αυτόν τον δύσκολο χειμώνα. Τα αστεία τελειώσανε».

Επιπλέον, ο υπουργός γνωστοποίησε ότι: «Από αύριο προστίθεται στον e-Kαταναλωτής και η εταιρεία e-food, η οποία αποφάσισε να φτιάξει το δικό της «καλάθι του νοικοκυριού», το οποίο θα μπορούν οι καταναλωτές εφόσον το επιλέξουνε να το παραγγείλουν».

Για τις παρακολουθήσεις με κακόβουλα λογισμικά και τον ΣΥΡΙΖΑ, ο υπουργός υπογράμισε ότι:  «Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να σύρει την Ελλάδα στο βούρκο και στη λάσπη. Είναι καθήκον μας να μην τους το επιτρέψουμε. Η ιδέα ότι ο Πρωθυπουργός μετείχε στις παρακολουθήσεις δεν έχει απολύτως καμία βάση. Ο τελευταίος άνθρωπος στον πλανήτη που θα ασχολείται με τέτοιες «κατινιές» θα ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο κύριος Μητσοτάκης διοικεί τη χώρα με μεγάλη επιτυχία. Η Ελλάδα έχει κάνει πολύ μεγάλη πρόοδο και έχει έρθει η ώρα να ασχοληθούμε με τα σοβαρά. Δεν θα ακολουθήσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ σε αυτόν τον κατήφορο».

Σχετικά με τον  κ. Βαξεβάνη, ο Α. Γερωργιάδης ανέφερε ότι: «Πήγε ο κύριος Βαξεβάνης στον κύριο Ντογιάκο και όταν βγήκε έξω μιλούσε επί 15 λεπτά, κάνοντας υποδείξεις στη δικαιοσύνη για το πως θα κάνει την έρευνα. Αντί να παρουσιάσει τα στοιχεία που λέει ότι έχει, πήγε να κάνει υποδείξεις. Αναρωτιέμαι τι άλλο θα δει αυτή η χώρα».

«Ακούω τον κύριο Βαξεβάνη που λέει “μα εγώ έχω μηνύματα και ηχητικά” και έχει αναφέρει και το δικό μου όνομα. Εάν υποτεθεί ότι κάποιος έχει δικά μου ηχητικά ή δικά μου μηνύματα στην κατοχή του, αυτά είναι προϊόν παράνομης παρακολούθησης. Σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία είναι κακούργημα και τιμωρείται με φυλάκιση. Κακούργημα δεν είναι μόνο η υποκλοπή τους. Κακούργημα είναι και η κατοχή τους», πρόσθεσε.

Τέλος, αναφορικά με το ενδεχόμενο να επισπευσθούν οι εκλογές ο υπουργός τόνισε ότι:«Οι εκλογές θα γίνουνε στην ώρα τους. Η Κυβέρνηση δεν σύρεται σε εκλογές από εκβιασμούς. Η κυβέρνηση κυβερνά. Έχει την εμπιστοσύνη της Βουλής και του ελληνικού λαού. Όταν λήξει η θητεία μας, όπως έχει πει ο κύριος Πρωθυπουργός, θα είμαστε στην κάλπη και εκεί ο ελληνικός λαός θα κρίνει».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More