Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝέαContactPigeon: Πάνω από 2.000 βιβλία και παιχνίδια σε παιδιά

ContactPigeon: Πάνω από 2.000 βιβλία και παιχνίδια σε παιδιά

Η ContactPigeon -μια από τις ηγετικές Ευρωπαϊκές εταιρείες στο χώρο του omnichannel customer engagement για eCommerce retailers- συνεργάστηκε φέτος τα Χριστούγεννα με τις Εκδόσεις Ψυχογιός και την AS Company ώστε να χαρίσουν δώρα σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς. Με τη συγκεκριμένη ενέργεια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η ContactPigeon, μέσω της σχετικής ιστοσελίδας που δημιούργησε, θα στείλει εκ μέρους των πελατών της βιβλία και παιχνίδια σε αξιόπιστους οργανισμούς που ειδικεύονται στη φροντίδα των παιδιών.

Η σχετική ιστοσελίδα έχει δημιουργηθεί με χρήση της πλατφόρμας της ContactPigeon και έχει το χαρακτήρα e-shop. Ο επισκέπτης αφού επιλέξει τον οργανισμό που θέλει να στηρίξει, επιλέγει τα βιβλία και τα παιχνίδια που θέλει να στείλει, χωρίς καμία χρέωση για τον ίδιον. Το κάθε δώρο θα συνοδεύεται από τις ευχές των πελατών της ContactPigeon και θα παραδοθεί από την ομάδα της εταιρείας στους επιλεγμένους οργανισμούς. Το κόστος όλης της ενέργειας που αντιστοιχεί σε περισσότερα από 2.000 βιβλία και παιχνίδια θα καλυφθεί πλήρως από την ContactPigeon.

Ο CEO της ContactPigeon, Γιώργος Μοιρώτσος, δήλωσε: «Φέτος τα Χριστούγεννα αποφασίσαμε αντί να μοιράσουμε γλυκά στους πελάτες μας, να τους εντάξουμε σε μια πρωτότυπη διαδικασία. Θεωρούμε ότι η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο είναι συλλογική δουλειά και πως πρέπει να κάνουμε όλοι ό,τι καλύτερο μπορούμε για να είναι όλα τα παιδιά ευτυχισμένα! Χαιρόμαστε πολύ για την κίνηση αυτή και είμαστε σίγουροι ότι οι πελάτες μας θα ανταποκριθούν στην πρόσκλησή μας για να μοιράσουμε όλοι μαζί χαμόγελα και χαρά!».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας