Φον ντερ Λάιεν – Ντόναχιου: Χαιρετίζουν την έξοδο της Ελλάδας από την ενισχυμένη εποπτεία

Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και πρόεδρος του Eurogroup εξήραν τους Έλληνες πολίτες και την ελληνική κυβέρνηση για το επίτευγμά τους.

Με αναρτήσεις τους Twitter η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και ο πρόεδρος του Eurogroup, Πασκάλ Ντόναχιου, χαιρετίζουν την έξοδο της Ελλάδος από το καθεστώς της ενισχυμένης εποπτείας.

Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αναφέρει: «Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί το τέλος της ενισχυμένης εποπτείας για την Ελλάδα. Χάρη στην αποφασιστικότητα και τη δύναμη της Ελλάδας και των Ελλήνων, η χώρα κλείνει πλέον αυτό το κεφάλαιο και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία. Η Ευρωπαϊκή Ένωση πάντα στο πλευρό σας».

Ο πρόεδρος του Eurogroup σημειώνει: «Σήμερα, για 1η φορά από το 2010, η Ελλάδα αποκαθιστά συνθήκες οικονομικής ομαλότητας βγαίνοντας από την ενισχυμένη επιτήρηση. Αυτό είναι ένα σημαντικό επίτευγμα για την ελληνική κυβέρνηση και τους πολίτες. Ιδιαίτερο φόρο τιμής στους Κ. Μητσοτάκη και Χ. Σταϊκούρα για τον βασικό τους ρόλο σε αυτή την επιτυχία».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More