Εμπρησμός Real News: Προφυλακιστέος ο 27χρονος φερόμενος ως δράστης

Ο 27χρονος απολογήθηκε για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, έκρηξη κατ' εξακολούθηση και από κοινού, από την οποία θα μπορούσε να προκύψει κίνδυνος σε άνθρωπο, εμπρησμό από πρόθεση με κίνδυνο για πρόσωπα και πράγματα κατ' εξακολούθηση και από κοινού.

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του σήμερα στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων ο 27χρονος ο οποίος φέρεται ως μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης «Χιλιάδες ήλιοι της νύχτας», η οποία έχει αναλάβει την ευθύνη για σειρά επιθέσεων μεταξύ αυτών και στα γραφεία της Real News τον περασμένο Ιούλιο.

Ο 27χρονος, ο οποίος είχε συλληφθεί στα Προσφυγικά της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, απολογήθηκε για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, έκρηξη κατ’ εξακολούθηση και από κοινού, από την οποία θα μπορούσε να προκύψει κίνδυνος σε άνθρωπο, εμπρησμό από πρόθεση με κίνδυνο για πρόσωπα και πράγματα κατ’ εξακολούθηση και από κοινού.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More