Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΚιβωτός του Κόσμου: 300.000 ευρώ στους λογαριασμούς του πατέρα Αντώνιου και της...

Κιβωτός του Κόσμου: 300.000 ευρώ στους λογαριασμούς του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες στα οικονομικά της Κιβωτού του Κόσμου με τον πατέρα Αντώνιο, την πρεσβυτέρα και άλλα πρόσωπα της ΜΚΟ να βρίσκονται στο προσκήνιο. Παράλληλα η οικονομική αστυνομία σαρώνει και τα ακίνητα της οργάνωσης.

Τα ακίνητα που ανήκουν στη ΜΚΟ φαίνεται να είναι 31 και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Tlive του Alpha, βρίσκονται τόσο στην Αττική όσο και σε πόλεις της περιφέρειας. Ειδικότερα, τα ακίνητα εντός του λεκανοπεδίου εντοπίζονται σε 20 περιοχές, ενώ ακίνητα υπάρχουν σε ακόμη 11 πόλεις της Ελλάδας. Έτσι οι αρμόδιοι ερευνούν εάν τα ακίνητα προέρχονται μόνο από τις δωρεές.

Το ποσό που βρέθηκε σε λογαριασμούς του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας

Επιπλέον, σύμφωνα με την ίδια εκπομπή η έρευνα της Οικονομικής Αστυνομίας αποκάλυψε πως μέχρι στιγμής βρέθηκαν 300.000 ευρώ σε τρεις προσωπικούς λογαριασμούς δύο τραπεζών. Πρόκειται για την έρευνα που αφορά στις χρονιές από το 2017 μέχρι και το 2021.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού, υπάρχει αίτημα της Οικονομικής Αστυνομίας για να ανοίξουν οι λογαριασμοί σε ακόμη 10 τράπεζες.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας