Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΚαιρός: Η πιο βροχερή ημέρα της εβδομάδας

Καιρός: Η πιο βροχερή ημέρα της εβδομάδας

Από την Πέμπτη ο καιρός θα βελτιωθεί ξανά και η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

 

Σήμερα η πιο βροχερή ημέρα της εβδομάδας με βροχές στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και καταιγίδες στα δυτικά κυρίως στο Ιόνιο. Με μικρή πτώση της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα.

Την Τετάρτη κάποιες τοπικές βροχές θα σημειώνονται στα κεντρικά και τα νότια σταδιακά θα περιοριστούν στα πιο νότια και θα σταματήσουν. Από την Πέμπτη ο καιρός θα βελτιωθεί ξανά και η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Πιο αναλυτικά σήμερα στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια προβλέπονται τοπικές βροχές και κυρίως στα δυτικά σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές σχεδόν αίθριος καιρός.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ στρεφόμενοι σταδιακά από το απόγευμα σε βόρειους με την ίδια ένταση. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στο βόρειο Αιγαίο τις πρώτες πρωινές ώρες τοπικά 6 μποφόρ.

Τοπικά περιορισμένη η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές κυρίως ώρες.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα φτάσει τους 25 με 26 και στα νοτιοανατολικά τους 27 βαθμούς, ενώ στα βόρεια δεν θα ξεπεράσει τους 22 βαθμούς Κελσίου.

Σtην Αττική σχεδόν αίθριος καιρός με λίγες παροδικές νεφώσεις. Τις βραδινές ώρες οι νεφώσεις θα αυξηθούν και πιθανώς να σημειωθούν τοπικές βροχές τη νύχτα. Οι άνεμοι βόρειοι 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ και από το απόγευμα νότιοι με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως από τις μεσημβρινές ώρες. Οι άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 18 βαθμούς Κελσίου.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας