Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΣυνάντηση «Women Do Business»-Χρ. Δήμα

Συνάντηση «Women Do Business»-Χρ. Δήμα

Η συνιδρύτρια της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης «Women Do Business», Έρη Παυλάκη, συναντήθηκε την Τετάρτη (28/9) με τον υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Χρίστο Δήμα.

Αντικείμενα της συζήτησης αποτέλεσαν η γυναικεία επιχειρηματικότητα, οι start-up επιχειρήσεις αλλά και το χαμηλό ποσοστό της γυναικείας εκπροσώπησης στο επιχειρείν και γενικότερα σε νεοφυείς επιχειρήσεις καινοτομίας και τεχνολογίας. Ακόμα, εξετάστηκαν πιθανοί τρόποι συνεργασίας.

Η μη κερδοσκοπική οργάνωση «Women Do Business» δηλώνει την υποστήριξή της σε οποιαδήποτε πρωτοβουλία ενδυναμώνει τις γυναίκες να υλοποιήσουν τα όνειρά τους και να εξελιχθούν επιχειρηματικά. Άλλωστε στους κύριους στόχους της είναι η αύξηση των γυναικών επιχειρηματιών μέσω της εκπαίδευσης, ενδυνάμωσης, καθοδήγησης και δικτύωσης.

Το «Women Do Business» δηλώνει την ευγνωμοσύνη του στον υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Δήμα. Ο οποίος, δήλωσε την αμέριστη και έμπρακτη υποστήριξή του στο έργο της οργάνωσης αλλά και το ενδιαφέρον του για την ανάπτυξη του ευρύτερου οικοσυστήματος.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας