Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΛίνα Μενδώνη: «Πιστεύω πώς η απονομή των δύο χρυσών σφαιρών αποτελούν έναν...

Λίνα Μενδώνη: «Πιστεύω πώς η απονομή των δύο χρυσών σφαιρών αποτελούν έναν λαμπρό πρόλογο στα όσα επακολουθούν»

Ο Γιώργος Λάνθιμος με τις δημιουργίες του, πρωταγωνιστεί ίσως στην πιο ανταγωνιστική αγορά της εποχής μας, πρόσθεσε η υπουργός Λ. Μενδώνη.

Με δήλωσή της η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη συνεχάρη τον Γιώργο Λάνθιμο, με αφορμή τη βράβευσή του στις Χρυσές Σφαίρες για το νέο του δημιούργημα “Poor Things”, που απέσπασε το βραβείο της Καλύτερης Ταινίας/Κωμωδία ή μιούζικαλ και η πρωταγωνίστρια της νέας ταινίας, Έμα Στόουν τιμήθηκε ως Καλύτερη Γυναίκα Ηθοποιός σε κωμωδία για τον ρόλο της “Μπέλα Μπάξτερ”.

Τα καλύτερα και τα χειρότερα των Χρυσών Σφαιρών

 

«Με τις δυο «Χρυσές Σφαίρες» που απονεμήθηκαν στον Γιώργο Λάνθιμο, για την ταινία του “Poor Things”, σε συνέχεια του «Χρυσού Λέοντα» με τον οποίο τιμήθηκε στο Φεστιβάλ Βενετίας, αναγνωρίζεται η απίθανη δημιουργικότητά του, καθώς ανοίγει νέους δρόμους έκφρασης, στην κινηματογραφική τέχνη» ανέφερε αρχικά η Λίνα Μενδώνη.

«Ο Γιώργος Λάνθιμος με τις δημιουργίες του, πρωταγωνιστεί ίσως στην πιο ανταγωνιστική αγορά της εποχής μας. Πιστεύω πώς η απονομή των δύο χρυσών σφαιρών αποτελούν έναν λαμπρό πρόλογο στα όσα επακολουθούν» κατέληξε η υπουργός.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας