Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαGreek Mafia: Προφυλακίστηκαν δύο από τους τρεις κατηγορουμένους

Greek Mafia: Προφυλακίστηκαν δύο από τους τρεις κατηγορουμένους

Στη φυλακή οδηγούνται δύο από τους τρεις κατηγορουμένους για τη Greek Mafia, με τον 39χρονο να κάνει χρήση του δικαιώματος σιωπής

Τον δρόμο για τη φυλακή πήραν οι δύο κατηγορούμενοι για κακουργήματα στην υπόθεση της Greek Mafia, οι οποίοι από το πρωί απολογούνταν ενώπιον της 24ης τακτικής ανακρίτριας.

Ένας συγκατηγορούμενος τους αφέθηκε ελεύθερος.

Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας, ο 39χρονος και ο 21χρονος κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι με την κατηγορία ότι συμμετείχαν σε τρεις δολοφονίες μελών της Greek Mafia και σε τρεις απόπειρες ανθρωποκτονίας.

H Greek Mafia και η έρευνα της ΕΥΠ για τη ρωσική επιρροή στην Ελλάδα
Η στάση τους ενώπιον ανακρίτριας και εισαγγελέως

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώτος κατηγορούμενος επικαλέστηκε το δικαίωμα της σιωπής, δίχως να απαντήσει στις κατηγορίες που του έχουν αποδοθεί σε αυτό το στάδιο, αντιθέτως ο 21χρονος που αντιμετωπίζει και αυτός κακουργηματικές κατηγορίες αρνήθηκε την εμπλοκή του.

Ο τρίτος συλληφθείς, 21 ετών, μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος καθώς τού έχουν αποδοθεί μόνο πλημμεληματικές πράξεις, και δεν υπάρχει η δυνατότητα επιβολής προσωρινής κράτησης.

Του επιβλήθηκε μόνο ο περιοριστικός όρος της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα. Να σημειωθεί ότι ο ίδιος αρνήθηκε τα πλημμελήματα της παράνομης οπλοκατοχής και λαθρεμπορίας που του αποδόθηκαν.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας