Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΜπλόκο της ΕΛ.ΑΣ στους αγρότες - «Μας είπαν να πάμε με τα...

Μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ στους αγρότες – «Μας είπαν να πάμε με τα ΙΧ στο υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης»

Μπλόκο στα τρακτέρ που κατευθύνονται από τη Χαλκιδική στη Θεσσαλονίκη, έστησε πριν από λίγη ώρα η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας grtimes.gr, οι Αρχές έστησαν μπλόκο στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών, στο ύψος του Λακκώματος, με αποτέλεσμα τα 40 περίπου τρακτέρ που πραγματοποιούσαν πορεία, να σταματήσουν στο σημείο και να αποκλείσουν και τις δύο οδικές αρτηρίες της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Μουδανιών, με αποτέλεσμα να έχει σταματήσει η κυκλοφορία των οχημάτων.

Μέχρι στιγμής φαίνεται ότι δεν έχει βρεθεί μέση λύση μεταξύ αγροτών και Αστυνομίας, ώστε να προχωρήσει το κομβόι, που ξεκίνησε γύρω στις 09:30 π.μ. από τον κόμβο Μουδανιών, με προορισμό το ΥΜΑΘ, ώστε να παραδώσουν ψήφισμα με τα αιτήματά τους στον υφυπουργό Μακεδονίας – Θράκης, Στάθη Κωνσταντινίδη.

«Μας σταμάτησαν στο ύψος του Λακκώματος και μας είπαν ότι αν θέλουμε να παραδώσουμε το ψήφισμα στο Υπουργείο, θα πρέπει να πάμε με τα αυτοκίνητά μας και δίχως τρακτέρ. Έτσι, προχωρήσαμε ολοκληρωτικό αποκλεισμό της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Μουδανιών» τόνισε στο GRTimes.gr ο πρόεδρος Αγροτικού Συλλόγου Ορμύλιας, Χρήστος Τσιπέλης.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας