Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΞεκίνησε το κομβόι των αγροτών προς την Αθήνα - Μαζική η κάθοδος...

Ξεκίνησε το κομβόι των αγροτών προς την Αθήνα – Μαζική η κάθοδος για το αυριανό συλλαλητήριο

Ξεκίνησε περίπου στις 10.00 το πρωί της Δευτέρας η κάθοδος των αγροτών στην Αθήνα, για το αυριανό μεγάλο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Η αρχή έγινε από αγρότες που βρίσκονταν με τα τρακτέρ τους στο μπλόκο του Πλατύκαμπου και έβαλαν μπρος τις μηχανές κινούμενοι μέσω της παλαιάς εθνικής Λάρισας-Βόλου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, θα συναντήσουν τους συναδέλφους τους που έχουν στήσει μπλόκο στο Στεφανοβίκειο και από εκεί και πέρα θα περάσουν από τον Αλμυρό, θα ενωθούν με άλλα τρακτέρ και ως έναν κομβόι πλέον με τη συνοδεία περιπολικών αλλά και οχημάτων αγροτών θα φτάσουν στην Ανθήλη, εκεί όπου θα συναντηθούν με τρακτέρ που θα συμμετέχουν στο συλλαλητήριο από το μπλόκο του Ε-65 στην Καρδίτσα. Στη συνέχεια αυτό το κομβόι θα καταλήξει στο Κάστρο Βοιωτίας όπου οι αγρότες θα διανυκτερεύσουν για να ξεκινήσουν αύριο νωρίς το πρωί προς τον τελικό προορισμό τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αύριο θα φύγουν από διάφορες πόλεις και πολλά ΙΧ και λεωφορεία με αγρότες, προκειμένου κι αυτοί με τη σειρά τους να δώσουν το παρών στο συλλαλητήριο.

Η προσυγκέντρωση είναι για τις 17:30 η ώρα στην πλατεία Ομονοίας και στη συνέχεια στις 18:30 όλοι μαζί θα κατευθυνθούν προς το Σύνταγμα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας