Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΕρμού: Προφυλακίστηκε ο 32χρονος που επιτέθηκε με μαχαίρι σε 22χρονη

Ερμού: Προφυλακίστηκε ο 32χρονος που επιτέθηκε με μαχαίρι σε 22χρονη

Προφυλακίστηκε μετά την τρίωρη απολογία του ο 32χρονος που επιτέθηκε με μαχαίρι σε 22χρονη κοπέλα στην Ερμού.

Ο δράστης αρχικά είχε υποστηρίξει πως τραυμάτισε με μαχαίρι την άτυχη κοπέλα επειδή θεώρησε πως είναι πράκτορας και τον ακολουθεί.

Απολογήθηκε χωρίς δικηγόρο και θα παραμείνει στις φυλακές Κορυδαλλού.

Τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ αναμένουν από Γερμανούς συναδέλφους τους πληροφορίες για τον 32χρονο ο οποίος ξεκίνησε από τη Γερμανία και μέσω Σερβίας έφτασε μια ημέρα πριν την επίθεση στην χώρα ενώ εκτιμάται πως διανυκτέρευσε στο δρόμο και όχι σε κάποιο σπίτι.

Επίσης ερευνάται η πηγή προέλευσης του μαχαιριού των 23 εκατοστών που χρησιμοποίησε ο δράστης.

Την Δευτέρα (04/03) η 22χρονη μετά την εξέταση από τους γιατρούς του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» βγήκε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και μεταφέρθηκε σε θάλαμο.

Η ίδια δείχνει αρκετά φοβισμένη ενώ το πρώτο πράγμα που ρώτησε όταν άνοιξε τα μάτια της είναι εάν ο δράστης βρίσκεται στη φυλακή.

Η 22χρονη έχοντας τραύματα σε ζωτικά όργανα αλλά και ρήξη διαφράγματος Αναπνέει με δυσκολία και με την υποστήριξη μηχανήματος.

Ο σοκαρισμένος πατέρας της είπε:«Καταλαβαίνετε πως είναι τα πράγματα και για αυτή και για εμένα, είμαστε όλοι χάλια. Δεν ξέρω τι να πω. Έχω χάσει τα λόγια μου. Έχω χάσει τον εαυτό μου, έχω χάσει τα πάντα».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας