Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΘανατηφόρο τροχαίο στην Πάτρα: Κοκαΐνη και περισσότερα από €2.000 είχε στην κατοχή...

Θανατηφόρο τροχαίο στην Πάτρα: Κοκαΐνη και περισσότερα από €2.000 είχε στην κατοχή του ο 31χρονος δικυκλιστής

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε χθες στο κέντρο της Πάτρας, όταν η μηχανή που οδηγούσε ο 31χρονος έπεσε πάνω σε ένα SUV και εξετράπη της πορείας της

Ένα ακόμα θύμα της ασφάλτου στην Πάτρα, αυτή τη φορά στο κέντρο της πόλης. Σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μοτοσικλετιστής που ενεπλάκη σε τροχαίο, το οποίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην παραλιακή οδό ΟΘωνος-Αμαλίας στο ύψος της Μιαούλη, ωστόσο λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του. Θύμα του τροχαίου δυστυχήματος είναι 31χρονος υπήκοος Αλβανίας, γνωστός στην Πάτρα ως «Στέλιος».

Ο οδηγός της μηχανής μεγάλου κυβισμού που εκινείτο στην οδό, προσέκρουσε, σύμφωνα με πληροφορίες, στο πίσω μέρος αυτοκινήτου τύπου SUV, με αποτέλεσμα η μηχανή να εκτραπεί της πορείας της και ο 31χρονος να χτυπήσει στο κράσπεδο ποδηλατόδρομου.

Ο 31χρονος, αν και φορούσε κράνος, τραυματίστηκε σοβαρά και διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», στην κατοχή του βρέθηκαν 50 γραμμάρια κοκαΐνης και περισσότερα από 2.000 ευρώ.

Το αρχικό σενάριο πρόκλησης του τροχαίου, που ήθελε την οδηγό του αυτοκινήτου, επίσης αλβανικής υπηκοότητας, λίγο πριν την πρόσκρουση να έχει βγει στην Οθωνος-Αμαλίας από θέση στάθμευσης, δεν επιβεβαιώνεται επισήμως από την Τροχαία Πατρών. Από τα μέχρι τώρα στοιχεία που συλλέχθηκαν από τους αστυνομικούς του Ανακριτικού Τμήματος, φέρεται πως το SUV και η μηχανή κινούνταν στην οδό.

Σύμφωνα με ίδιες πηγές, η οδηγός του οχήματος, στα πρώτα της λόγια στους αστυνομικούς, δήλωσε ότι είχε ξεπαρκάρει και οδηγούσε κανονικά στον δρόμο, όταν έπεσε πάνω της η μηχανή. Στο πλαίσιο της προανάκρισης αναζητείται βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η σύντροφος του 31χρονου, με την οποία συγκατοικούσαν σε διαμέρισμα επί της οδού Πανεπιστημίου, ενώ οι γονείς του πληροφορήθηκαν το τραγικό συμβάν στην Αλβανία, όπου ζουν.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας