Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΞέσπασε η μητέρα του μηχανοδηγού: «Ο Καραμανλής δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω...

Ξέσπασε η μητέρα του μηχανοδηγού: «Ο Καραμανλής δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από την ασυλία του»

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η ομιλία του πρώην υπουργού Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή στη Βουλή, στη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας, σε οικογένειες θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών.

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η ομιλία του πρώην υπουργού Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή στη Βουλή, στη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας, σε οικογένειες θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών.

Μιλώντας στην κάμερα του Τ/Σ Alpha, η Σταυρούλα Μασσαλή, μητέρα του Δημήτρη Μασσαλή, του μηχανοδηγού της εμπορικής αμαξοστοιχίας των Τεμπών που έχασε τη ζωή χαρακτήρισε τον Κώστα Καραμανλή ως «αλαζονικό».

«Είχαμε προσδοκίες αλλά δεν είδαμε κάτι διαφορετικό. Προσωπικά είδα το ίδιο κείμενο με κάποιες παραλλαγές. Το ίδιο αλαζονικός, δεν αναφέρθηκε σε καμία ευθύνη», είπε χαρακτηριστικά.

«Το αποκορύφωμα της ημέρας ήταν το ηχηρό χειροκρότημα στον Καραμανλή»

Στη συνέχεια, η κ. Μασσαλή σχολίασε το «αποκορύφωμα» της ημέρας, το ηχηρό χειροκρότημα στον Καραμανλή από τους βουλευτές της ΝΔ.

«Το πιο θλιβερό από όλα, το πιο λυπηρό, είναι ότι κάθε φορά που τελείωνε μία φράση του πήγαινε το βλέμμα στο κοινό του, τους βουλευτές της ΝΔ, οι οποίοι χειροκροτούσαν», είπε και συμπλήρωσε: «Το αποκορύφωμα ήταν όταν τελείωσε, αυτό το δυνατό και ηχηρό χειροκρότημα το οποίο τρύπησε τα αυτιά των συγγενών και των θεατών.

Εμένα με πείραξε και το γεγονός ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας του μέχρι να κάτσει στην καρέκλα του έδιναν το χέρι. Ποια ήταν η μεγάλη επιτυχία;».

Παράλληλα η ίδια τόνισε πως «δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από την ασυλία του. Νομίζω πως παρά την φιλότιμη προσπάθεια που έκανε για να σώσει ότι μπορούσε από την αξιοπρέπειά του, ακριβώς το αντίθετο κατάφερε.

Θεωρώ ότι ο κ. Καραμανλής ξέρει ότι το πόρισμα κάποια στιγμή θα δείξει ποινικές ευθύνες και θα λογοδοτήσει. Δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από την ασυλία του».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας