Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΚαρδίτσα: Βρέθηκε ακέφαλο σώμα 80χρονης - Μάλλον λύκος κατασπάραξε το σώμα της

Καρδίτσα: Βρέθηκε ακέφαλο σώμα 80χρονης – Μάλλον λύκος κατασπάραξε το σώμα της

Από μεγαλόσωμο ζώο, πιθανότατα λύκο φαίνεται πως κατασπαράχθηκε μια ηλικιωμένη της οποίας το πτώμα βρέθηκε ακέφαλο σε χωριό της Καρδίτσας.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση δεν είναι η επίθεση του ζώου η αιτία θανάτου της, αλλά η άτυχη γυναίκα είχε χάσει τη ζωή της νωρίτερα, πιθανότατα από παθολογικά αίτια, και έπειτα δέχθηκε επίθεση από ζώο η σορός της.

Το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας έχει αποκλειστεί, ενώ το άψυχο σώμα της 80χρονης βρήκε κάτοικος της περιοχής ο οποίος ανησύχησε καθώς δεν είχε δώσει για μέρες σημεία ζωής.

Θα ακολουθήσει νεκροψία – νεκροτομή στη σορό της για να εξαχθούν τα ακριβή συμπεράσματα για τον θάνατό της και το χρονικό.

Η άτυχη γυναίκα είχε εντοπιστεί στο σπίτι της στο Καταφύλλιο Αργιθέας αποκεφαλισμένη, όταν ένας κάτοικος της περιοχής την επισκέφτηκε και βρέθηκε μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.

Η 85χρονη διέμενε μόνιμα στο χωριό, σε σχετικά απομακρυσμένο σημείο και δεν είχε δώσει σημάδια ζωής τα τελευταία 24ωρα. Αυτό θορύβησε συγγενικό της πρόσωπο και κατοίκους του χωριού που φοβήθηκαν ότι μπορεί να έχει φύγει από τη ζωή.

Όπως λένε κάτοικοι, στην περιοχή κυκλοφορούν αρκετοί λυκοι.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας