ΟΠΑΠ TV: Γκελαούζος και Μαρινάκου μιλούν για τον ΑΜΑ

Kώστας Γκελαούζος και Αναστασία Μαρινάκου μιλούν στην κάμερα της ΟΠΑΠ TV για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας έρχεται το Σαββατοκύριακο, με Μεγάλο Χορηγό τον ΟΠΑΠ, και η προετοιμασία των αθλητών, ερασιτεχνών αλλά και επαγγελματιών, μπαίνει στην τελική της ευθεία.

Οι δύο αθλητές που ξεχώρισαν στους περσινούς αγώνες, Κώστας Γκελαούζος και Αναστασία Μαρινάκου μιλούν στην κάμερα της ΟΠΑΠ TV για τους στόχους τους ενόψει των φετινών αγώνων, τις διαφορές του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας σε σχέση με άλλους αγώνες που γίνονται ανά τον κόσμο, δίνουν tips στους αθλητές που θα τρέξουν για πρώτη φορά στους αγώνες και περιγράφουν το μοναδικό συναίσθημα του τερματισμού μέσα στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Ο Κώστας Γκελαούζος, ήταν ο πρώτος Έλληνας αθλητής που τερμάτισε πέρσι στο Καλλιμάρμαρο τρέχοντας την Κλασική διαδρομή των 42 χιλιομέτρων.

Η Αναστασία Μαρινάκου ήταν η νικήτρια στα 5 και 10 χιλιόμετρα έχοντας πραγματοποιήσει και ρεκόρ διαδρομής. Αμφότεροι, στοχεύουν στην επανάληψη των περσινών επιτυχιών τους!

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More