Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαSuper League 1: Φινάλε πρώτου γύρου με ντέρμπι στον Πειραιά

Super League 1: Φινάλε πρώτου γύρου με ντέρμπι στον Πειραιά

Με τις αναμετρήσεις της 13ης αγωνιστικής (13-14/11) «πέφτει η αυλαία» του πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα της Super League 1. Τα εναρκτήρια λακτίσματα στα επτά γήπεδα είναι τα τελευταία πριν από τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί στο Κατάρ.

Στο πρόγραμμα ξεχωρίζει το ντέρμπι που θα γίνει σήμερα (13/11, 19:30) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.

Οι «ερυθρόλευκοι», υπό τις οδηγίες του Μίτσελ Γκονζάλεθ, δείχνουν αναγεννημένοι και στους τέσσερις τελευταίους αγώνες συγκέντρωσαν 10 βαθμούς. Παραμένουν, όμως, στο -4 από τους «κιτρινόμαυρους» του Ματίας Αλμέιδα, οι οποίοι -δεν έχουν ηττηθεί από την 4η αγωνιστική και- μετρούν επτά νίκες και μια ισοπαλία στα τελευταία οκτώ παιχνίδια.

Αμφότερες οι ομάδες στοχεύουν στη νίκη, όχι μόνο για λόγους εντυπώσεων αλλά κυρίως για λόγους ουσίας. Για να μην ξεφύγει ακόμα περισσότερο ο προπορευόμενος Παναθηναϊκός. Ο οποίος -ως «πρωταθλητής χειμώνα»- υποδέχεται στη Λεωφόρο (17:15) τον Ατρόμητο.

Στην Τούμπα (21:30) ο ΠΑΟΚ θα επιχειρήσει να φτάσει στην τρίτη σερί νίκη του και, παράλληλα, να προσπεράσει τον Βόλο στην κατάταξη. Λαμία και Παναιτωλικός τίθενται αντιμέτωποι στο «Αθανάσιος Διάκος» (18:00). Το σημερινό πρόγραμμα «ανοίγει» με την αναμέτρηση στους «Ζωσιμάδες» (16:00), όπου ο ΠΑΣ Γιάννινα θα φιλοξενήσει τον Άρη.

Αύριο, ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» (18:00) τον Ιωνικό και στο ντέρμπι ουραγών ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» (19:30) τον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής:

Κυριακή 13/11

16:00 Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες», ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης

17:15 «Απόστολος Νικολαΐδης», Παναθηναϊκός – Ατρόμητος

18:00 «Αθανάσιος Διάκος», Λαμία – Παναιτωλικός

19:30 Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», Ολυμπιακός – ΑΕΚ

21:30 Γήπεδο Τούμπας, ΠΑΟΚ – ΝΠΣ Βόλος

Δευτέρα 14/11

18:00 «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», Αστέρας Τρίπολης – Ιωνικός

19:30 «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», ΟΦΗ – Λεβαδειακός

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας