Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαANT1+: Ελεύθερη μετάδοση και για το Μεξικό-Πολωνία μετά τα νέα προβλήματα

ANT1+: Ελεύθερη μετάδοση και για το Μεξικό-Πολωνία μετά τα νέα προβλήματα

Από την κανονική συχνότητα του ΑΝΤ1 θα μεταδοθεί στις 18:00 η αναμέτρηση Μεξικό-Πολωνία, ως αποτέλεσμα των νέων προβλημάτων που παρουσίασε σήμερα η εφαρμογή ΑΝΤ1+ κατά την διάρκεια του αγώνα Αργεντινή-Σαουδική Αραβία.

Και μπορεί ο Μέσι και η παρέα του να τα βρήκαν «σκούρα» απέναντι στους Σαουδάραβες, σε μια αναμέτρηση που κράτησε σε αγωνία τους φιλάθλους, οι Έλληνες ποδοσφαιρόφιλοι όμως είχαν έναν επιπλέον λόγο να αγωνιούν.

Συγκεκριμένα, οι συχνές αποσυνδέσεις και οι «μαύρες οθόνες» με τις οποίες ήρθαν αντιμέτωποι, ήταν η αιτία να νιώθουν άγχος για το αν θα χάσουν κάποια σημαντική στιγμή του ματς. Φυσικά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γέμισαν με μηνύματα διαμαρτυρίας, αφού η χθεσινή… περιπέτεια των τηλεθεατών στο Αγγλία-Ιράν είχε προκαλέσει ήδη αρκετό εκνευρισμό.

Υπενθυμίζεται ότι από το ελεύθερο κανάλι του ΑΝΤ1 μεταδίδεται και ο αγώνας Δανία-Τυνησία.  Σε κάθε περίπτωση, αποδεικνύεται ότι όλο το συγκεκριμένο εγχείρημα στήθηκε αρκετά πρόχειρα, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μιλάμε για συνδρομητική υπηρεσία, άρα και ανθρώπους που έχουν ήδη πληρώσει χρήματα για περιεχόμενο που δεν απολαμβάνουν όπως ακριβώς θα έπρεπε.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας

Αλέξανδρος Ελευθεριάδης
Αλέξανδρος Ελευθεριάδης
Ο Αλέξανδρος Ελευθεριάδης είναι δημοσιογράφος με εμπειρία δύο δεκαετιών σε ενημερωτικά sites, εφημερίδες και ραδιοφωνικούς σταθμούς, έχοντας διατελέσει υπεύθυνος ροής ειδήσεων, προϊστάμενος ρεπορτάζ και αρχισυντάκτης.