Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΓ. Δημητριάδης στην Επιτροπή Θεσμών: «Η κυβέρνηση δεν έχει καμία σχέση με...

Γ. Δημητριάδης στην Επιτροπή Θεσμών: «Η κυβέρνηση δεν έχει καμία σχέση με το Predator»

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, με τον Γρηγόρη Δημητριάδη να υπογραμμίζει πως η κυβέρνηση δεν έχει καμία σχέση με το σύστημα Predator.

Ο κ. Δημητριάδης απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του επέβαλαν τα μέλη της επιτροπής ενώ επικαλέστηκε το απόρρητο μόνο σε θέματα που σχετίζονται με τις νόμιμες επισυνδέσεις της ΕΥΠ.

Ο παραιτηθείς γενικός γραμματέας υπήρξε κατηγορηματικός λέγοντας ότι καμία κρατική υπηρεσία δεν έχει προμηθευτεί κακόβουλα λογισμικά, σημείωσε πως ο ίδιος δεν γνωρίζει τους Φέλιξ Μπίτζιο και Ταλ Ντίλιαν, ενώ είπε ότι παραιτήθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου με δική του πρωτοβουλία.

Νωρίτερα, πάντως, υπήρξε έντονη κόντρα ανάμεσα στον Παύλο Πολάκη και τον Δημήτρη Μαρκόπουλο. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άρχισε να φωνάζει προς τον κ. Μαρκόπουλο «βούλωσε το ηλίθιε», με αφορμή τοποθέτησή του. Από την πλευρά του ο κ. Μαρκόπουλος απάντησε πως η συμπεριφορά του κ. Πολάκη αποτελεί «πολιτική αλητεία και γελοιότητα», προσθέτοντας ότι δεν τον φοβάται.

Το επεισόδιο δεν πήρε περισσότερη έκταση, μολονότι ζητήθηκε η αποβολή του Παύλου Πολάκη από την αίθουσα. Έληξε με την παρέμβαση του προέδρου της επιτροπής, Θανάση Μπούρα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας