Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΝίκος Ανδρουλάκης: Έσβησε την ανάρτηση που έδινε συγχαρητήρια στην Εύα Καϊλή

Νίκος Ανδρουλάκης: Έσβησε την ανάρτηση που έδινε συγχαρητήρια στην Εύα Καϊλή

Στη διαδικασία της ανάκρισης υποβάλλεται από χθες η Ελληνίδα Ευρωβουλευτή η οποία προσήχθη από τις βελγικές Αρχές, προκειμένου να εξεταστεί για την υπόθεση διαφθοράς του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από το Κατάρ. Παρά την προστασία που της παρέχει η βουλευτική ασυλία, η Ευρωβουλευτής βρίσκεται από χθες ενώπιος ενωπίω με τους αστυνομικούς, ενώ χθες το πρωί συνελήφθη ο σύζυγός της, Φραντσέσκο Τζόρτζι.

Δεδομένων των εξελίξεων, ακαριαία υπήρξε χθες η αντίδραση του ΠΑΣΟΚ -Κινήματος Αλλαγής, το οποίο με μια λακωνική ανακοίνωση έθεσε την Εύα Καϊλή εκτός κόμματος μετά από 18 χρόνια ενεργούς πολιτικής της δράσης.

Για το ζήτημα της Εύας Καϊλή μίλησε σήμερα και ο Νίκος Ανδρουλάκης σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 χαρακτηρίζοντάς την  «Δούρειο Ίππο της Νέας Δημοκρατίας». Όπως τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης, η συμπεριφορά της Εύας Καϊλή από την καταγγελία του στον Άρειο Πάγο για τις σε βάρος του παρακολουθήσεις με το predator, την είχε θέσει εκτός ΠΑΣΟΚ και οι χθεσινές αποκαλύψεις ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Αξίζει να αναφερθεί ότι όταν τον περασμένο Ιανουάριου, η Εύα Καϊλή εξελέγη αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο ίδιος έστειλε τα συγχαρητήριά του με ένα tweet το οποίο πλέον έχει… σβήσει.

318445881_10160070856650781_1678592584315707747_n
Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας